Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Base ile ücretsiz ilan imkanı


Davion

Öne çıkan mesajlar

Arama motoru Google, internet kullanıcılarının ücretsiz olarak küçük ilanlarını ve her türlü bilgiyi yayımlayabildikleri "Google Base" hizmetini faaliyete geçirdi.

"Google Base" "http://base.google.com" adresindeki deneme amaçlı sitesinde, internet kullanıcıları istedikleri eşyaları satabilmek için küçük ilanlar verebilecekler. Veri bankası görevi yapacak Google Base'de kullanıcılar istedikleri ürüne arayarak ulaşabilecek.

Google'dan yapılan açıklamaya göre, kullanıcılar, satılık eşyalar hakkında bilgi sahibi olabilecek.

Google Base sayesinde, satılık ürünler dışında her türlü bilgiye de ulaşılabilecek. İnternet kullanıcıları, bir internet sitesine sahip olmasalar bile, istedikleri bilgiyi Google Base'de yayımlayabilecek.

Uzmanlar, Google'ın yeri bir internet portalı oluşturmak yerine, yeni bir dünya ağı oluşturduğunu ve bu yeni hizmetin milyonlarca kişinin reklamlardan faydalanmasını sağlayacağını düşünüyor.

Uzmanlara göre, bu hizmet, dev açık artırma sitesi Ebay'in de aralarında bulunduğu çok sayıda siteyi olumsuz etkileyecek.


AA[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun)
Ücretsiz .com domaini için tıkla

[Bu mesaj Davion tarafından 23 Kasım 2005 10:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Google Map'ten beri tekel konusunda Microsoft'tan çok daha kötü ve daha açgözlü olduğu düşüncesine kapılmış durumdayım. Haksız da değilim. Çok sinir olmaya başladım. Arama için bile giresim gelmiyor.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...