NewUser Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Bilgisayarımda WinXp Sp2 var.USB'lerim 2.0ancak durduk yere usb'ler çalışmamaya başladı.Board'u falan kasadan kasaya geçirdim geçirdikten sonra1-2 hafta usb'ler çalıştı sonra birden gitti.Şimdi hiç bir usb'yi kullanamıom tüm driverları kaldırdım kurdum.Bios'ta mı problem var?Board'a giden kablolarda mı bi sorun var?Çok acil lazım yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 kasadaki uzatmalar mı çalışmıyo yoksa direk board a bağlı olanlar mı?[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NewUser Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Hiçbiri çalışmıyor ek usb bile bağladım olmadı yetkili servise vericem artık sanırım anakartta problem war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Aynı sorun bende de var, arada bi gidip geliyor. Öyle geçiniyoruz USB lerle. Neden kaynaklandığını çözemedim.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar