despina Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 buyrıııııııııın...[signature][hline]bebeğim dediği insanı düşmanı yaparmış yazıkmış yalanmış we 3seneden ibaretmiş... Ben giderim ADIM kalır KAÇIRAN arkamdan bakakalır ! Ben seni fazla abartmışım AMMA ! Doğru yerden bakamamışım... Kapım kapalı, Çalma zilimi evde yokum dedim DUYMUYO MUSUNNN Başka kollarda mesud ol bende bittin cnm Görmuyo musun! o deli gibi SEVEN bendim evet ama takvime bakarsan tarih değişti Senin bozup gittiğin günlerden beri güzelim PSIKOLOJIM HIZLA DEĞİŞTİ
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 hehe mersi çok mersi hedie herkesin mutlu olması en güseli o :) inşallah kabul olunur :)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Karalama Defteri?[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
despina Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 karalama defterı?[signature][hline]bebeğim dediği insanı düşmanı yaparmış yazıkmış yalanmış we 3seneden ibaretmiş... Ben giderim ADIM kalır KAÇIRAN arkamdan bakakalır ! Ben seni fazla abartmışım AMMA ! Doğru yerden bakamamışım... Kapım kapalı, Çalma zilimi evde yokum dedim DUYMUYO MUSUNNN Başka kollarda mesud ol bende bittin cnm Görmuyo musun! o deli gibi SEVEN bendim evet ama takvime bakarsan tarih değişti Senin bozup gittiğin günlerden beri güzelim PSIKOLOJIM HIZLA DEĞİŞTİ
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 karaladık işte kutlamanız yeterli saolun :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Iyiki Doğdun Nice senelere.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 nice senelere! seldom[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 iiki doğdun... :tebrikz:[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır... /////////////////////////////////////// Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur... /////////////////////////////////////// daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır....
Öne çıkan mesajlar