despina Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 buyrıııııııııın...[signature][hline]bebeğim dediği insanı düşmanı yaparmış yazıkmış yalanmış we 3seneden ibaretmiş... Ben giderim ADIM kalır KAÇIRAN arkamdan bakakalır ! Ben seni fazla abartmışım AMMA ! Doğru yerden bakamamışım... Kapım kapalı, Çalma zilimi evde yokum dedim DUYMUYO MUSUNNN Başka kollarda mesud ol bende bittin cnm Görmuyo musun! o deli gibi SEVEN bendim evet ama takvime bakarsan tarih değişti Senin bozup gittiğin günlerden beri güzelim PSIKOLOJIM HIZLA DEĞİŞTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 hehe mersi çok mersi hedie herkesin mutlu olması en güseli o :) inşallah kabul olunur :)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Karalama Defteri?[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
despina Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 karalama defterı?[signature][hline]bebeğim dediği insanı düşmanı yaparmış yazıkmış yalanmış we 3seneden ibaretmiş... Ben giderim ADIM kalır KAÇIRAN arkamdan bakakalır ! Ben seni fazla abartmışım AMMA ! Doğru yerden bakamamışım... Kapım kapalı, Çalma zilimi evde yokum dedim DUYMUYO MUSUNNN Başka kollarda mesud ol bende bittin cnm Görmuyo musun! o deli gibi SEVEN bendim evet ama takvime bakarsan tarih değişti Senin bozup gittiğin günlerden beri güzelim PSIKOLOJIM HIZLA DEĞİŞTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 karaladık işte kutlamanız yeterli saolun :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 iyki dogdun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Iyiki Doğdun Nice senelere.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 nice senelere! seldom[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 iiki doğdun... :tebrikz:[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır... /////////////////////////////////////// Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur... /////////////////////////////////////// daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar