Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.9 Upcomping Patch Notes

mardox

Öne çıkan mesajlar

@pekaziz

Bunlar gerçekmi yaa, inanılmaz çok değişiklik var ve neredeyse benim expte beklediğim şeylerin çoğu bu patchde, valla bu patch hem 100 mb falan hemde adamlar bu kadar değişikliği patch ile yapıyorsa ben expansion'dan korkmaya başladım.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

Soul Shard Bags
The smallest is a 20-slot bag,any soul shards a warlock creates will automatically go into the bag.
Hunters
• Aspect of the Pack and Aspect of the Cheetah - Periodic damage will no longer trigger the Dazed effect.
• Bestial Wrath - Damage bonus reduced, duration increased.
• Pet Changes
o Boars can now learn Charge, an ability that allows them to charge to an enemy, immobilize that enemy for 1 second, and add a large amount of Attack Power to the boar's next attack.
Mages
• Arcane Concentration - Blizzard will now be able to gain a Clearcasting state from this talent.
Shaman
• New Spell - Tranquil Air Totem. Creates a totem that reduces the threat caused by nearby party members by 20%.

bunlarda en çok dikkatimi çekenler, özelikle soul shardbag minumum 20 slotsa max 40 falan olur o buda warlockların soulshard sorunu çözülmüş demek oluyor, sonuçta bi warlock bu bagi alırsa yarım doldurmaz, anlamsız olur onun için gider soulshard farmlar fuller bu bagi. baya iyi olacak.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...