crysania Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 arkadaşlar aşağıda belirteceğim programlama dilleri hakkında düzgün bilgi alabileceğim ve geçerli açıklamaları bulabileceğim bildiğiniz siteler varsa yardımcı olabilirmisiniz? * cgi * perl * html * asp * php Şimdiden teşekkür ederim ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 http://www.w3schools.com/[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 arkadaşlar banada yardım ya :D . c . c# . c ++ . java . . net (dot net ) yardım bi bilginiz varsa kısa kısa yada bunlarla ilgili iyi bir site :d yardımmmmmmmm[signature][hline]may the force be with you :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya bn perl hakkında bayağı iii bilgiler buldum ama anlamıorum çok karmaşık derleme ve düzenleme tarzı bir programlama sanırım ama onun dışında yorum yapamıorum :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ceviz.net[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar