Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fahrenheit

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biti$[spo]benim elde ettigim sonucta yanlis hatirlamiyosam o kadinla evleniyodu boyle cicekli bocekli biyerde adam oturmus konusuyodu oyle oldu boyle oldu daha sonra evlenmisler cocuklari oluyodu en sonunda eline cocugunu aliyodu ver cocug gosteriyodu oyun bitiyodu[/spo]
Mesaj tarihi:
bitis?

[spo]ben bitirdigimde 3 aydır beraberiz gecen gun (adını unuttum) hamile oldugunu soledi cok iste o da etkilenmis cocugumuzda benim gibi olacak vs diyodu..bi de bi ben biliyorum secret of vs olayına giriyodu napıcam bu kadar gucle insanlıgın iyiligi icin mi kullanıyım yoksa unutayım mı ? ben sadece normal bi yasam istiyodum karım ve cocuk larım la vs diyodu..

nasıl bitirdin de ole bi son oldu?herseyi en iyi sekilde yapmıstım sonunda herkesi yendim vs kızı agatha a falan da vermedim..[/spo]
Mesaj tarihi:
askeri üs çözüm

[spo]haritada sağ uç köşede tellerin üzerinde ağ atılmış, tırmanarak ilk telleri aşıyosrunuz. İkinci tel için sol tarafta telin önündeki çukurda ilerleyin, taşın yakınlarında bir yerelerde tellerin alt kısmında bir yırtık var oradan 2. teli aşıyorsunuz son olarak nöbetçiye yakalanmadan hangar 4B'ye girmek gerrek bunun içinde kamyonun arkasına saklanın, nöbetçinin görüş alanından çıkınca 4B'nin arkalarında ufak bir yeren girebiliyorsunuz
[/spo]

Çocukların saklandığı yerler:
[spo] ilk katta bir sürü kutunu yanyana dizildiği bir kısımda kutuların arasına girin çocuklardan biri orda
şişko olan 2. kata giden merdivenlerin yanındaki uçak maketinini çinde
3. çocuk 2. katta duvara yaslanmış levhaların arkasında. Yalnız ilk levhalarda değil biraz ilerideki levhaların arkasında [/spo]

[ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 23:10 tarihinde, mardox tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bitiş yukarda bahsedilen gibiydi :) farklı bitiren varsa yazın merak ettim :D
bu arada credits kısmını izlerseniz +200 puan bonus alıyorsunuz. izleyin
son olarak umarım bu oyunun başarısı adventure oyun yapımcılarını harekete geçirir de şu multiplayer oyun manyağı piyasada görmeyi özlediğimiz güzelim adventurelara kavuşuruz. ;)
  • Admin
Mesaj tarihi:
Bugun saat 7 gibi başlayıp 1.30 sularında bitirdim oldukça güzel bir oyun.Baştan oynanabilirlik biraz sıksada sonradan insan alışıyor.
Mesaj tarihi:
ahhh ah cok gusel oyunda da agatha christie romanı gibi baslayıp matrix gibi bitio dengesiz hikayesi var... ayrica hatunumuzun ismi carla valenti:))

[ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 21:56 tarihinde, Regador tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...