OmeN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 yok benim alt charlar BL deydi bizde magherithon mudur nedir ordayız adını bile yazmayı ögrenemedim :) Benim hayalimde de hep ragnaros u falan öldürürken bi canlı yayın yapmak vardı tv den :p, işin garibi oyun stüdyosu (gene teknoloji televizyonundaki sözde oyun programı) kaç aydır dogru düzgün bi kere wow a değinmemişti bizim bagrımızdan yetişmiş bu arkadaşları bu yüzden bi kere daha kutluyorum, insallah devamını getirirler.. [signature][hline](EU) Magtheridon [b]<Grimsoul Legion> OmeN [b](EU) Burning Legion Toraman - Catch [Bu mesaj OmeN tarafından 23 Kasım 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 aa toraman gördüm ben seni :) meşhur olmayı bekliodun ehe[signature][hline]Viddii /BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Andy, 22 Kasım 2005 23:00 tarihinde demiş ki: orgrimardalarken, adam inventory i filan gösteriyordu gectim arkasından el salladım, bi an kameraya sunucunun arkasından el sallayan çocuklara benzettim kendimi... lol[signature][hline]WOW-EU Frostwhispers Imam - lvl60 Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bu topigi efsane topic ilan ediorum var mi itirazi olan ?[signature][hline]Zergling Lord of the StarCraft Majesteleri ve eksalansları Zergling paticigin şahı !!! internetin kralı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Valla ortaya bi movie falan çıkarsa itiraz çıkmıcakta bi izleyemedik...Bide tam bunlar programa başlarken basıcaktık mekanı...Heyt be keşke haberimiz olsaydı(gerçi wow un süresi doldu kredi kartı olayıda olmadı ancak izlerdim)...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 :tup:[signature][hline]Zergling Lord of the StarCraft Majesteleri ve eksalansları Zergling paticigin şahı !!! internetin kralı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar