In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 arkadaşlar charlarım edit girişleriyde banlandı.cyperda oynayan 2 charım da dc banda ve bunu yapan humanlar.savaş lideri olanlar yukarıdan yazı geçiriyorlar 'sen bu adamı niye banlamadın bak içimize dibimize kadar girdi' falan yazıyor ve ertesi gün 2 charımda banlı 4 gündür dc bloktayım ne saçma iş bu.isteyen dilediği gibi oynayamacak mı bu oyunu??hiç mi savaşa gitmeyelim adam kesmeyelim.zaten cyper edit dolu bari sağlam charlara adam gibi davransınlar.admin hiç ilgilnemiyor düpe aldı başını gidiyor resmen ezik server ya ![signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 arkadasım benı cyperda tanıyan tanır ben daha ko varken lvl 60 oldum cyperda.adeta harpylerle akrabaydık spot 2 de ama ben bıle ban yedım. bazılarının bızı sıkayet etmesınden olmus olaylar. sana sonuna kadar hak verıyorum.yapanlar allahından bulsun emege saygı dıyorum baska bısey demıyorum[signature][hline]Char :_PoWeR_TURK_ LVL : 62 NP : xxxx Server :Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ipekçiyis biz artık oh ipimle kuşağım.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nemesiss Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Cyper'de oynayacaktım sırf server böyle olduğu için vazgeçtim İyi de yaptığıma inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ewt Cypherda dupe oLayLarı aLmı$ gidiyor ßa$ını.. ßenimde charım var orda ama oynamak geLmiyor içimden onun yerine ares'te oynuyorum..Arada ßir Cypherda giriyorum.. Taßi serverda iyi ßir ßakım yapıLması gerekiyor..[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya savaşta piana önüne giden 2 kişi vardı bizim partyde geçen salı günkü savaşta,ikisi de şu an dc banlı adamlar editle banladı ve bunu şikayet eden oyun bildiklerini sanan savaş liderleri ve onların yandaşları.yazık emeklere yazık...[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 areste oynamaya baslasam su anda geclıgıme yazıkk. elımıze baston alcaz hala ke oynuyoz en iyisi oynamıcaksın abi. elixer baston :P +8[signature][hline]Char :_PoWeR_TURK_ LVL : 62 NP : xxxx Server :Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Serverin edit olmayan en saglam asasinlerinden biriyim. Zaten KO varken 60 olmuştum. Ve hala hiç ban yemedim. :D dusgun oynayınca oluyor...[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x diom ) Np : çok :D Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: DaggerPhobia, 23 Kasım 2005 10:52 tarihinde demiş ki: Serverin edit olmayan en saglam asasinlerinden biriyim. Zaten KO varken 60 olmuştum. Ve hala hiç ban yemedim. :D dusgun oynayınca oluyor... Dupe KOSP vs. vs. gißi $eyLer yapmadığın Sürece ßanLanmazsın.. Sonuçta düzgün oynadığın sürece seni kimse ßanLamaz..[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: EvoLution_Priest, 23 Kasım 2005 10:54 tarihinde demiş ki: said: DaggerPhobia, 23 Kasım 2005 10:52 tarihinde demiş ki: Serverin edit olmayan en saglam asasinlerinden biriyim. Zaten KO varken 60 olmuştum. Ve hala hiç ban yemedim. :D dusgun oynayınca oluyor... Dupe KOSP vs. vs. gißi $eyLer yapmadığın Sürece ßanLanmazsın.. Sonuçta düzgün oynadığın sürece seni kimse ßanLamaz.. +218736218934621 [signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x diom ) Np : çok :D Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher [Bu mesaj DaggerPhobia tarafından 23 Kasım 2005 10:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar