hakan_06_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 arkdaşlar durduk yere oyundayken itemlerim silindi bunun sebebi nedir bir bilgisi olan warsa söylemesini rica ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hacklenmişsindir :D[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:100k+ Clan:Sacred Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 :tebrikz: Maşallah maşallah millet iyi çalışıyor. Gitmiş oğlum itemlerin su iç suuu :D (evlat acısı gibi dimi? ben de soyuldum biliyorum)[signature][hline]^v^LiFe iS BeAuTiFuL WiTh YoU^v^ Irk : Alikus manipipus Otlak alanı : Ares Tür: Zıp zıp zıplayan Hop hop hoplayan tavşanımsı kurt Yaş: permiyen-güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakan_06_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ben oyundaydın nasıl soyulacak [Bu mesaj hakan_06_ tarafından 23 Kasım 2005 09:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Hmmmm. O zaman garip bi durum. Dupe wipe olmuştur belkim?[signature][hline]^v^LiFe iS BeAuTiFuL WiTh YoU^v^ Irk : Alikus manipipus Otlak alanı : Ares Tür: Zıp zıp zıplayan Hop hop hoplayan tavşanımsı kurt Yaş: permiyen-güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 içime kurt düştü ben bi oyuna bakayım :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakan_06_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 rougeydim 82 hp wardı +7 fp lerle geziodum + birde üstümde 100m para wardı o da gitmiş (soyulacak olsam bankamdakilerde giderdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakan_06_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 +7 fp lerin ve 100m para nın neresi dupr wipe olsun efendi kardeşim onlar ne dir ki toplasan hepsi 200m bile etmezz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Olsun be kardeşim gidince üzülüyo insan. :([signature][hline]^v^LiFe iS BeAuTiFuL WiTh YoU^v^ Irk : Alikus manipipus Otlak alanı : Ares Tür: Zıp zıp zıplayan Hop hop hoplayan tavşanımsı kurt Yaş: permiyen-güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakan_06_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 orasıda öyle bu işk oluyor cafede oynarkende en garip olaylar benim başıma geliodu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar