qwerty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 swg de taınıdığım 10 adamdan 8i cancellemiş foruma msj lar atmış (official) gidiorum falan diye friend listten kimse kalmadı.. hakkatten nolcak bu swg? çıktığından beri bizlerin "müşteriler olarak" şikayet ettiği "çok fazla jedi var ortalıkta, senaryoya zarar verior" olayını lucas kendisi s.kti attı ki biz lucas ı desteklioduk hadi ben hepsinden geçtim yaw bu sistemin mantığı ne??? lan millet pre cu istio işte niye koymuon.. yapamıom diosan açık açık söyle versinler adam gibi bi firmaya yapsınlar a.k oğulları offf yetti be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 rahatla bosalt icini iyi geliyo butun soyliyiceklerime derman olmussun cok tessekurler...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hakkaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 pre cu koy diyorsunuz güzel diyorsunuz ben ilk CU geldiğinde 25 saat down kalan serverlarda şöyle düşündüm , acaba pre cu database i backup mu alıyorlar ? Eğer işler ters giderse pre cu mu koyacaklar CU hallenede kadar dedim. ve dediğim doğru çıktı , bi server 2 gün boyunca pre cu oynadı(update edemediler onların serverı sorun çıktı) biz cu ya geçtikten sonra. Çıkardığım sonuç , oyunun pre cu halinin hala varoluyor olması. Fakat sorun bence pre cu da backup alınmış karakterlerin o haliyle kalması değil , CU dan sonra ve NGE den sonra gelmiş adamların karakterleri , itemları nası geri çevirecekler ? çarpanlar herşey değişti ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler [Bu mesaj Arkansis tarafından 19 Kasım 2005 13:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Arkansis, 19 Kasım 2005 13:33 tarihinde demiş ki: pre cu koy diyorsunuz güzel diyorsunuz ben ilk CU geldiğinde 25 saat down kalan serverlarda şöyle düşündüm , acaba pre cu database i backup mu alıyorlar ? Eğer işler ters giderse pre cu mu koyacaklar CU hallenede kadar dedim. ve dediğim doğru çıktı , bi server 2 gün boyunca pre cu oynadı(update edemediler onların serverı sorun çıktı) biz cu ya geçtikten sonra. Çıkardığım sonuç , oyunun pre cu halinin hala varoluyor olması. Fakat sorun bence pre cu da backup alınmış karakterlerin o haliyle kalması değil , CU dan sonra ve NGE den sonra gelmiş adamların karakterleri , itemları nası geri çevirecekler ? çarpanlar herşey değişti ... bak bu konuda cok haklisin...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Nası mı çevirecekler???Pardon???Ne diosun abi adamların sorunu değil ki bu elbetteki itemlarını gene toplarsın gene para kasarsın,karakterin boş kalır yenisini yaparsın,Jedi gelir gene kasarsın... Adamlar önemsese Jedi ların kullandığı belt ler armor olmaz Adamlar önemsese 15 milyona aldığın adk çöpe gitmezdi[signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyleoth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 GameSpy: Is the possibility of establishing pre-NGE servers out of the question? JT: Yes. walla bunu diyen adam bisi planlamistir gibime gelio ama soe iste yine batirir bence http://pc.gamespy.com/pc/star-wars-galaxies-2005/667893p2.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Bayrog, 19 Kasım 2005 14:06 tarihinde demiş ki: Nası mı çevirecekler???Pardon???Ne diosun abi adamların sorunu değil ki bu elbetteki itemlarını gene toplarsın gene para kasarsın,karakterin boş kalır yenisini yaparsın,Jedi gelir gene kasarsın... Adamlar önemsese Jedi ların kullandığı belt ler armor olmaz Adamlar önemsese 15 milyona aldığın adk çöpe gitmezdi adamlar kıyamet kopacak diye uğraşmıyor olabilirler. Sen CU dan once benim hede hodo craft itemım vardı , hepsi gitti bırakıyorum diye kazan kaldıran adamları gördün. CU dan sonra NGE den sonra , yok efendim ben bu item için bu kadar uğraştım PRE CU yaptınız çıplak kaldım diye ağlayanlarada emzik mi vermelerini bekliyorsun ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ayrıca pre CU da itemları yok şu questi yaptım ehe öhö reward verdi şeklinde bulamıyordun tabi... itemları Pre CU öncesine çevirmek için benim bildiğim SOE oyunu kapatır uğraşmaz ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 abi benim dediğim şu ya s.kerim item converti bizim charları koysunlar yeter sadece ben şahsen şuna razıyım 0 dan server yapsınlar baştan kasarım yada bizim cahrları koysunlar direk itemsiz çıplak gene razıyım yeterki pre cu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: qwerty, 19 Kasım 2005 17:58 tarihinde demiş ki: ben şahsen şuna razıyım 0 dan server yapsınlar baştan kasarım yada bizim cahrları koysunlar direk itemsiz çıplak gene razıyım yeterki pre cu +1.. super olr[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: qwerty, 19 Kasım 2005 17:58 tarihinde demiş ki: abi benim dediğim şu ya s.kerim item converti bizim charları koysunlar yeter sadece ben şahsen şuna razıyım 0 dan server yapsınlar baştan kasarım yada bizim cahrları koysunlar direk itemsiz çıplak gene razıyım yeterki pre cu Sana katılmıyorum resmen dalga geçilmiş hissederim ben böyle bir durumda. evet adamlar yetkililer ve yetkilerini kullanıp nge yi getiriyolar ama pre cu istiyosanız baştan başlicaksınız gibi bişi olması durduk yerde charlarının silinmesi gibi birşey olur. Adamlar yetkilerini kötüye kullandılar amaçı paranın arkasına aldılar bundan sonra swg veya soe ye güvenim yoktur. aslında onların kontrol ettiği benim kendimin kontrol ettiğimi sandığım bi chara daha sahip olmak istemiyorum. hiç bir oyununda.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Elbette ki Böyle bir sistem Backup'sız düşünülemez. Hele hele büyük değişikliklerin olduğu durumlarda. O nedenle elbette ki Pre-CU öncesine dönülebilir. Bu mümkündür. Ama 1. Cu'dan sonra oyuna başlamış ve şimdi lvl80 üstü bir prof olmuş ve bir sürü cu sonrası item'a sahip biri bu dönüşümü istemez. Itemlarını adamın profunu convert etseniz bile bunu istemez. Cu sonrası oyuna başlayan biri için Cu öncesi farklı bir oyun çünkü. 2. CU öncesine eski oyunculardan bile dönmek isteyecek kaç kişi var acaba? Şahsen ben dönmek istemem. Cu öncesi deyip duruyorsunuz ama i- BUFF almadan bir fare bile kesilemiyordu. Saatlerce dr aradığım zamanları bilirim şehir şehir gezip. Aynı şekilde Composit armor adı altında güya composit (yani hafif, dayanıklı) armorlari her ne hikmetse Buff almadan giyemiyorduk. ii- Mind'e vuran kazaniyordu. Mind Heal'i sadece CM yapabiliyordu o da kendi mind'indan yiyeyerek. Bir ara Mind poisonlu bir bir sonic blasterim vardi. Jedi-medi hakgetire onume geleni deviriyordum. Çaresi yok çünkü. Birde Eye Shot gibi direk mind'a vuran bir atişla 4-5 atiş yetiyordu. iii- TKM-Swordsman-Fencer kombosu ile PvE'de camciya girmiş fil gibiydin. 15(Swoop'dan inip-missioni yapip-binme süresi gercektir) saniyede 30K kusur kredilik Mokk kampini yerle bir edip bir sonrakine gecebiliyordun.... gibi gibi uzat. daha bir sürü mantiksizlik, dengesizlik vardi oyunda. Neyse şimdilik vaktim kalmadi[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/MBH-MR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Eylul, 21 Kasım 2005 11:23 tarihinde demiş ki: Elbette ki Böyle bir sistem Backup'sız düşünülemez. Hele hele büyük değişikliklerin olduğu durumlarda. O nedenle elbette ki Pre-CU öncesine dönülebilir. Bu mümkündür. Ama 1. Cu'dan sonra oyuna başlamış ve şimdi lvl80 üstü bir prof olmuş ve bir sürü cu sonrası item'a sahip biri bu dönüşümü istemez. Itemlarını adamın profunu convert etseniz bile bunu istemez. Cu sonrası oyuna başlayan biri için Cu öncesi farklı bir oyun çünkü. 2. CU öncesine eski oyunculardan bile dönmek isteyecek kaç kişi var acaba? Şahsen ben dönmek istemem. Cu öncesi deyip duruyorsunuz ama i- BUFF almadan bir fare bile kesilemiyordu. Saatlerce dr aradığım zamanları bilirim şehir şehir gezip. Aynı şekilde Composit armor adı altında güya composit (yani hafif, dayanıklı) armorlari her ne hikmetse Buff almadan giyemiyorduk. ii- Mind'e vuran kazaniyordu. Mind Heal'i sadece CM yapabiliyordu o da kendi mind'indan yiyeyerek. Bir ara Mind poisonlu bir bir sonic blasterim vardi. Jedi-medi hakgetire onume geleni deviriyordum. Çaresi yok çünkü. Birde Eye Shot gibi direk mind'a vuran bir atişla 4-5 atiş yetiyordu. iii- TKM-Swordsman-Fencer kombosu ile PvE'de camciya girmiş fil gibiydin. 15(Swoop'dan inip-missioni yapip-binme süresi gercektir) saniyede 30K kusur kredilik Mokk kampini yerle bir edip bir sonrakine gecebiliyordun.... gibi gibi uzat. daha bir sürü mantiksizlik, dengesizlik vardi oyunda. Neyse şimdilik vaktim kalmadi Çok güzel konuşmuşsunuz, pvp den de bahsetseydiniz.. CU dan sonra baya bi "hızlandırmışlar" dimi? CU dan sonra 1 kez girdim oyuna, electra ile mop da duel ettik, 55nci dakikadan sonra izleyenler baydı, total sure 1.5 saat geçeli BH ın teki geldi kesti.[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Celeste Pain Train] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 PvP ile cok fazla ilgim olmadi acikcasi. Bu oyunu daha cok quest'leri icin oynuyorum. O yüzden bir ara biraktigim oyuna Mustafar ile geri dönmüştüm. Ama başıma gelen bir şeyi söyliyeyim NGE'den bir gün önce BH geldi bana. Elimdeki LS çok iyi değil ve MLS olmadığım, herhangi bri attachmentimda olmadığı için ve adamda anladığım biraz mediclic olduğundan adamı öldüremedim. Benim char ise Mdef-0404LS-4004 Enhancer-4100Healer. Adamda beni öldüremedi tabi. Çok zorda kalırsam adamı rootlayip fr2 ile (ki Mustafardan +15 Terrain Nego. veren sandaletimde var) kaciyordum. Boyle boyle adamla 4km'lik bir kovalamaca oynadik. iki tane swoop'unu patlattim. En sonunda vazgeçti. Şimdi böyle bir şey yok. Hangisi iyi? Oyuncuya göre değişir. Bence en iyisi Bugları ve mantıksızlıkları düzeltilmiş Pre-cu öncesi SWG'dir. Benim tercihim öyle bir oyunda oynamak olurdu. Hem çok bir şey istenmiyordu. Adam gibi bir kaç düzeltme yapacaklardı bir kaç da ek. Tamam işte. Bu oyundaki esneklik nerde var ya, başka hangi oyunda var. Yazık oldu gerçekten....[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/MBH-MR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bi kere bu durumda (cu halinde) pre-cu yu getirseler oyun daha da s.k sok olur... cu sayesinde tonla adam jedi oldu 1 haftada afk temp yaptı... pre-cu da bunlar knight trial yapar ortalık knight dolardı (ha süper pvp olurdu ama işi bilenler bu saf knight ları ağlatır 2 günde master jedi i kapardı) prof convert olayı çoook kolay bence tek büyük sorun itemlerdeki convert ki hala diorum tüm itemleri silsinler vet rewardları almadık kabul etsinler bize sadece charları versinler razıyım hatta 0 dan kasmaya razıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Bence direk eski sisteme donsunler en en eski sistem en guzeli oydu buff alıordun vs vs o donemlerdeki eglenceyi baska oyunlarda almadım valla.[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 şu buff olayına millet aylarca karşı çıktı yok buffsız da bişeyler yapmak istioz diye... lan hiç yoktan buff kuyruğunda muhabbet oluodu be....... hangi mmorpg de öyle ortam vardı..... wow dakiler ruh gibi a.k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 eylulun dediklerine aynen katılıyorum yapıcakları uc bes kucuk degisiklikle oyun super olurdu adamlar ne yaptı.biz neler hayal ettik adamlar nelerle ugrastılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Eylul, 21 Kasım 2005 11:23 tarihinde demiş ki: Elbette ki Böyle bir sistem Backup'sız düşünülemez. Hele hele büyük değişikliklerin olduğu durumlarda. O nedenle elbette ki Pre-CU öncesine dönülebilir. Bu mümkündür. Ama 1. Cu'dan sonra oyuna başlamış ve şimdi lvl80 üstü bir prof olmuş ve bir sürü cu sonrası item'a sahip biri bu dönüşümü istemez. Itemlarını adamın profunu convert etseniz bile bunu istemez. Cu sonrası oyuna başlayan biri için Cu öncesi farklı bir oyun çünkü. 2. CU öncesine eski oyunculardan bile dönmek isteyecek kaç kişi var acaba? Şahsen ben dönmek istemem. Cu öncesi deyip duruyorsunuz ama i- BUFF almadan bir fare bile kesilemiyordu. Saatlerce dr aradığım zamanları bilirim şehir şehir gezip. Aynı şekilde Composit armor adı altında güya composit (yani hafif, dayanıklı) armorlari her ne hikmetse Buff almadan giyemiyorduk. ii- Mind'e vuran kazaniyordu. Mind Heal'i sadece CM yapabiliyordu o da kendi mind'indan yiyeyerek. Bir ara Mind poisonlu bir bir sonic blasterim vardi. Jedi-medi hakgetire onume geleni deviriyordum. Çaresi yok çünkü. Birde Eye Shot gibi direk mind'a vuran bir atişla 4-5 atiş yetiyordu. iii- TKM-Swordsman-Fencer kombosu ile PvE'de camciya girmiş fil gibiydin. 15(Swoop'dan inip-missioni yapip-binme süresi gercektir) saniyede 30K kusur kredilik Mokk kampini yerle bir edip bir sonrakine gecebiliyordun.... gibi gibi uzat. daha bir sürü mantiksizlik, dengesizlik vardi oyunda. Neyse şimdilik vaktim kalmadi pre-cu da, cu da olduğundan kat kat daha fazla denge vardı, bütün bu b.klar köy işinden sonra çıktı ztn.. ortalık jedi dolunca ağlamaya başladılar melee lerden, dotlardan..ewt ii templi bi melee jedi i kesebiliodu ama bi düşünün.. 10 tane ranged ni mls ye dmg veremiodu.. ama bu ranged ler tkm yi ağlatıodu.. aynı doğadaki denge gibi işte dot lar falan kaç kişide vardı sanki.. onlardanda şikayetçi değildim... hep derdim gene diyorum melee vs jedi tamamen kişilerin yeteneklerine bağlıydı buff dan yakınıodunuz.. gittiler işte noldu? coro bom boş kaldı.. oturup sohbet ederdik buff kuyruğunda hiç yoktan... ayrıca şahsen şimdiye kadar hiç buff sorunum olmamıştı... gördüğüm doc ların adını /note a yazardım.. etraf boş olunca tek tek tell atardım geleyim de buff la diye ya onu bunu bırakın frs vardı be, non jedi in pvp yapması vardı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 BUFF konusunda bana göre bir hatayi söyledim ben... BUFF tamamen kalksını savunmadım. Ama şu lanet zırh buff'sız giyilseydi, bir lairi degil ama en azindan tek bir piketi Buff'siz alabilseydi oyuncu. Ha tamam ben BUF için gercekten bu oyunda 4-5 saat bekledigim zamanlar oldu. Ondan sonra da zaten gittim ikinci accountumu Master Doc yaptim BUFF ile ilgili bir sorunum kalmadi. Hemde Para kazandim. Ama neresinden bakarsaniz bakin. Ben sabrederim, bir başkası sabredebilir ama her oyuncu aynı değilki. Günde sadece iki-üç saat oynayanlar var. Eee bu adam oyuna girip bir şeyler yapabilmek için 3-4 saat buff bekler mi? Aslında dediğim gibi zirhi buffsiz giydir, buffsiz bir piket oldurebilsin oyuncu. Birde hospitallere buff otomati koy. Ama düşük seviyeli atiyorum normal bir dr'un %30 en fazla %40'i kadar buff yapabilen. Birde Jedi TEF işini adam gibi düzeltselerdi. O da basit bir işti aslında NGE öncesi adam gibi yaptılar o işi. Bitti işte. Kimsenin bir şikayeti olur muydu? Ama bitti işte başka şekilde. Kimse ümitlenmesin... Bu teker geriye dönmez. Yani bundan geriye dönüş yok. Yapabilecekleri en iyi şey nge öncesi veya cu öncesi bir-iki server açıp isteyen oyunculari oraya transfer etmek olabilir. (bunu da yapmaz para hırsı var ya oturun 0'dan kasın der, eski charlari orada acmasi ise tek bir şartla olabilir boş bir invontory, basit bir silah ve giysi ile ve 10 lot ile buyrun oynayin diyebilir. evler şehirler yeniden kurulur falan.)[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/MBH-MR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ben preCU dönemi halen büyük bir hasretle arıyorum. çok ama çok güzel günlerdi. Kendine has bir sistemi ve dengesi vardı ve bu denge içerisinde bir yere sahipti buff. bence o sıraya girmek dahi hoştu. En azından ortalıkta sürekli bir kalabalık oluyordu. ne biliyim işte, insan özlüyor o günleri. Buradan Harun Reşit e de selamlarımı iletiyorum,çok hakkı var üstümde. Sonra preCU phase 3 capture görevinde yardımcı olan Eucau ya da çok selamlar.[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Yeni sisteme alıştım sayılır yavaş yavaş. Gerci bazı accountlarimi cancel ettim. Ve tekrar açmanın bir anlamı yok. Hele ayni galaksi'de 1 den fazla char acma işini yaparlarsa. Dün gece lvl90 oldum. Bakalım biraz deneyelim sistemi. Ondan sonra bu account içinde kesin kararımı verecegim. Bu arada traderlar için sanirim sadece ahçılık ve terzi kalacak. Diğer mesleklerden 1-2 tane olmasi yeterli. Kim iyi dmg'a sahip bir silahi olduktan sonra yenisini alsin ki...[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/MBH-MR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 pre cu kalakacaktı en az 10 server 1 2 pre cu açmakla olmaz bu işler sadece veteranlar girse NGE TC den beter olur yerin dibine girer o serverlar ..[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 şöyle bir durum varda Lucas oyunun 3 farklı sürümünü NGE CU Pre CU olarak hayatta oynatmaz.. sadece 1 tane olmasını isterler ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar