KILIC Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ßeyler... ßu Guardlardan Hangileri Calisiyor ßen Anlamadim.. Clan Baskani icin Olan 3m lik i Basiorum Failed Verior.. O YUzden Cesarette Edemiorum.. Digerlerini Almaya.. Asist icin Olanlar Calisiormus Diye Duydum.. Ne İş ßu işin Aslını Nedir.. Lider İcin Olanlarmı Calismiyor.. Yoksa Ne :D[signature][hline]Nick : KLC LvL : 5x Job : Suikastci :D Server : Cypher - EL MORAD Np : Olanı HeaVeN e Hediye Ettik ßugun.. Clan : UNNAMED
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bug da die biliyorum en son ben çıkartamadım walla :S[signature][hline]NicK : TaLkative Owned_by Disbanned :( Np :>> 225 k
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ee asistler catur cutur basior hertaraf guard dolu..[signature][hline]Nick : KLC LvL : 5x Job : Suikastci :D Server : Cypher - EL MORAD Np : Olanı HeaVeN e Hediye Ettik ßugun.. Clan : UNNAMED
asiiiii Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 yok bea kardesm yok ortalıkta baslmıyor failed veriyo bosua paran aytrma
FR_forever Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ilk 5 clanın asistleri ve liderleri basıyo onları benim bildigim kadarıyla[signature][hline]There's no place for you here,youngster!
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bassan nolcak haava mı atacan bize :P + zaten guarddan başka herşeye benzio paper magein defansı daha çoktur. oo guard önce kendini guardlasında sıra sana gelsin :P[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer
independent Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Guard tut olm :D[signature][hline]Name: Genuine Nps: 55xxx Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edicek !
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Afrodisiac, 22 Kasım 2005 19:49 tarihinde demiş ki: Guard tut olm :D +1[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 yqa maksat piyasada doLansin :D[signature][hline]Nick : KLC LvL : 5x Job : Suikastci :D Server : Cypher - EL MORAD Np : Olanı HeaVeN e Hediye Ettik ßugun.. Clan : UNNAMED
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Bugün areste cz de vardı çalışıyor yani[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 centaurlar at-adam bunlar aslan adam ama pek bi dandik çabuk ölüyolar[signature][hline]
MeTe0R Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 [spo1=atıl Kurt :P][/spo][signature][hline]N : MeTe0R / Lvl : Xx Xx Nat. : Human / Karus J : A. Mage WaRRioR C : TheOtherS / S : Cypher Olympiahttp://img110.imageshack.us/my.php?image=xd2cl.swf
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 savasta sana sorucaktim ama pm in blockluydu neyse ole bi ihtiyaca da gerek kalmadi.. disbant attim clana..[signature][hline]Nick : KLC LvL : 5x Job : Suikastci :D Server : Cypher - EL MORAD Np : Olanı HeaVeN e Hediye Ettik ßugun.. Clan : UNNAMED
MeTe0R Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 54546 pm geliyor mecburen block :P ama clanın ilk 10 damı ne olması gerekiyor guard kullanabilmek için(Clan lideri ve asistanlar için :D).[signature][hline]N : MeTe0R / Lvl : Xx Xx Nat. : Human / Karus J : A. Mage WaRRioR C : TheOtherS / S : Cypher Olympia http://img110.imageshack.us/my.php?image=xd2cl.swf
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bu olympa yazmaya basladiniz da sekil olsun diemi yoksa beta vs basladimi ?[signature][hline]Nick : KLC LvL : 5x Job : Suikastci :D Server : Cypher - EL MORAD Np : Olanı HeaVeN e Hediye Ettik ßugun.. Clan : UNNAMED
MeTe0R Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: KILIC, 22 Kasım 2005 22:52 tarihinde demiş ki: bu olympa yazmaya basladiniz da sekil olsun diemi yoksa beta vs basladimi ? Server açılmış olsa şimdi burda bu yazıları yazmazdım :D[signature][hline]N : MeTe0R / Lvl : Xx Xx Nat. : Human / Karus J : A. Mage WaRRioR C : TheOtherS / S : Cypher Olympia http://img110.imageshack.us/my.php?image=xd2cl.swf
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ßi Acamadilar.. Yeminle Daralttilar Milleti.. [signature][hline]Nick : KLC LvL : 5x Job : Suikastci :D Server : Cypher - EL MORAD Np : Olanı HeaVeN e Hediye Ettik ßugun.. Clan : UNNAMED
HolyDreams Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Eğer buff / Ac / Swift etc.. scroll kullaniyorsan ayni anda çalişmayabiliyor bazen...
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 1500 buff / 300 ac / dex / attack scrol kullaniorum.. sanirim bu durumda calismaz :D [ oha diyenler icin.. napim bakiyolar bana saolsunlar sevenim cok :P ][signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ..
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 meteor kanka yenı serverda ne olcan karusmu el moradmı galba butun cyper yenı serverdaa :P[signature][hline]Char :_PoWeR_TURK_ LVL : 62 NP : xxxx Server :Cypher
Öne çıkan mesajlar