-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Belkide cok kullanıcının başına gelmişdir ve ben BlackWinds le konustum ben lvl 40 dan beri premium üyeyim scroll arla felan satıp item aldım oda dupe cıkmış ve banlandım herşeyi anlattım Blackwinds e 3 defa felan konustuk sabah konustuk halen gold premium üye oldugumu ve 7 gün 8 gün kaldıgını oda 8 günde 80 kere acıcagını ve aksam bana ulas açabilirim aksam ulastım konustuk bu ban açılmaz dedi ve baska birşey demedi okadar para vermişim bilsem dupe item alırmıyım veya ben eşşekmiyim o charla dupe yapıcak kadar? zaten yapmasınıda bilmiyorum dupe yupan kosp kullananları takip edip bulun emegiyle hakkıyla dürüstce oynayanları banlamayın adamla aynı clandaydım ve np transfer yaptılar 2. gün yine yaptılar ve banlandılar tabiki bugün ban acıldı... gözümün önünde banlandı ve bugün Blackwinds le konusup actırdı. benle banlanan 2 kişi daha vardı dupe den 1. Engolima 2. AmonRaKoth ikiside ban yedikleri gün açıldı Gm le aran iyi olması tanıman lazım demekki neyse..[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yaf azcık kısa yazın. okumadan cevap veriorum. Haklısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 krds kimseye zorla okusun demiyoruz sadece benim ve birçok kişinin başına gelmiştir..[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 senin baninda acilir sana biraz daha knight cash aldirmak icin naza cekiolardir kendilerini...[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Şu black midir kelmidir her ne ise artık şu adamı yüceltmesek diyorum ? Oda K2 için çalışan herşeyin para oldunu sanan biri işte Türk türk diyorsunuzda ne yani yöneticinin türkü olunca size dahamı iyi dfavranıcak...Ne emrederlerse onu yapıcak ötesi yok olamazda.. Sen biraz daha para ver point al o zmn açarlar veya cyberda ki gibi edit yapan 1 kaç gm bul hemen açarlar..İşleri bu bunların para varsa herşey var..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 aslında doru edit char olayı + Gm den item alma olayı tabi para ile Blacwinds yabdı demiyorum ama bu olaylar var dupe v.s yapanlar halen dvm ediyor cezasını bizim gibiler cekiyor ve şu anda oyunda birisi ile konusuyorum kosp la 59 olmuş yarına 60 olurum diyor premium üye bazıları görünmüyor..[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: DaggerPhobia, 20 Kasım 2005 02:13 tarihinde demiş ki: yaf azcık kısa yazın. okumadan cevap veriorum. Haklısın :D Böyle bir yorum olamaz. Madem uzun geldi diye okumayacaksın, bunu yazmana gerek yok... Arkadaşlar bunu yapmayın lütfen...[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Nychris actırmıstı benim banımı TheFraggle ye :)[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Gm tanımak lazım ban sebebin ne olursa olsun acılır eminim engolima ve amonrakoth aynı günde acıldı ve üzerinde 2shard dan fazla dupe item vardı +8 iron bow felan almısdı silinmiş wipe dan önce bir ben kaldım banı acılmayan sanırım dupe yabsam içim gitmez adam gibi oynayıncada böyle oluyor[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: -Cursed-, 20 Kasım 2005 03:21 tarihinde demiş ki: Gm tanımak lazım kesinlikle ama nasi olacak ki slm gm ben xXx hadi tanisalim tmm tanistik ee kanka aytim pilis lvl pilis bu mudur ? nasi olacak o bende bilmiom :D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiyahBeyaz_1903 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Kardeşim adam TÜRK ama TÜRK lükten uzak kalmış. Bazı insanlar vardır mertebe deşince YÜKSEĞE uçarlar(aslında kendileri öyle görüyo). Adam GM olmuş ama oyuncunun GM ye ne SEVGİsi nede SAYGIsı var. Gm dediğin chat den abuk subuk şeyler yazarak kendini eğlendircekse wahayyy ben böle GM ye. Yok arkadaşı ibrahim ...'mış anlamazmış burdan anlatmak lazımmış. Ya sütü bozuk adam işte.Adamın kendi arkadaşına sevgisi saygısı yokki milletin içinde arkadaş diye nitelendirdiği kişiye laf çakıyo.Nasıl İTİBAR beklesin bu Gm denen vatandaş oyuncudan. Kardeşim GM denen Kardeşim: Nefret ettiğin şeyleri başkalarına yapmaki,başkalarıda sana yapmasın. Ama sen gider ona buna laf atarsan,yok ben senle ilgilenmem anlamıyorum ben senin dilinden dersen,adam sana başka dille (ARGO) ile anlatır haliyle.Önce suçu kendinde ara sonra halkına at.....[signature][hline]Ölüm döşeğinde olan fanatik bir BJK'liye sorarlar.Son isteğin ne derler.Adam beni fb li yapın der.Hayrola derler nerden esti??Bir BJK'li öleceğine bir fbli gebersin der.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 benden banlandım açmıyorlar başkaları 7 gün yedi sonra açıldı :S[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ewt Polices de yazıyordu Bilmeden dupe bir mala sahip olmak ban 7 gün benle banlanan birkaç saat sora acıldı benimkisi 1 ay oldu daha tık yok ve acılmıcakmısda..[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 xtx kanka varya senin durum çok berbat bir durum 40 lvl den 61 lvl e kadar preimum vardı bitirdin üyeliği adamlar dupeden banladı halbuki o kadar parayı preimum oldugun zaman zarfında kasmıştın çok üzüldüm türk gm arkadaş bunla ilgilenirse iyi olur plsssssssssssssssssssssssss :([signature][hline]endless_nightnare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 AmonRaKoth patide birisinden almısdım ve engin yanı yukarda yazdım ona şifre ve id verdim oynuyordu ve Gm den D.t sini alıp degiştiler herşeyini işde adalet böyle..[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ayıp yaptıgı senden para ile alcaktı ben tek şahidiyim o olayın dahada vermedi parayı gm onuda banlasın charın kendi sahibi oynuyamıyo verdiği adam nazikce benim görüşüm hackledi....[signature][hline]endless_nightnare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 -Cursed- ile bana yapilan ondan onceki yapilan vs vs.. insanlar insanliqini kaybetmislerse biz napalim ? [Bu mesaj Cagr1 tarafından 20 Kasım 2005 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hakkınla oynamayacaksın bunu ögrendik..[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: -Cursed-, 20 Kasım 2005 20:19 tarihinde demiş ki: hakkınla oynamayacaksın bunu ögrendik.. +9999999999999[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :28.xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 arkadaslar daha yenı okudugum ıcın bı cvp wereyım dedım! ben abıme cyperda shell set almıstım. sonra bırı ıle konusurken dc oldum we tekrar gırdıgımde sheller duruyodu! nasıl oldu anlamadım ama resmen dupe olmustu! ben de bızım cafedekı yegenlerden bıtanesıne hedıye olarak werdım. neyse onu gectık yarım saat sonra char sureklı dc olmaya basladı we bı daha gıremedım! daha sonra arestekı charımla gırdım we blackwınds e pm attım anllattım olayı bana dedıkı sımdı gold uye al kaldırayım banı dedım suan alamam card yok ozaman yarın al dedı ama almadan once bana soyle dedı! adamlar herseyı para ıcın yapıyolar! bunuda ogrenmıs oldumm![signature][hline]Name : Simokin LvL : 55+ Class : Rogue Durum : Daha Çok Yeniyim:P NoT : Artık Cyper'dayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 :D sen yeni anlamşsın daha[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :28.xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 valla ben bilmeyerek bile yapmadım bilmeden almışım ve gold üyeyim banlı oldugum halde yine açmadı sabah dedi aksam kaç gün kaldı 8 felan dedim 80 defa acarım dedi aksam konusurus dedi aksam konustuk bu ban acılmaz dedi..[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bana uye olmadan once sole dedı ben acıcam dedı ınsallah acar:([signature][hline]Name : Simokin LvL : 55+ Class : Rogue Durum : Daha Çok Yeniyim:P NoT : Artık Cyper'dayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 char banlı ama charın üzerinde kalan itemleri istesem verirlermi bir bilgisi olan yazarsa sevinirim..[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 +8 comple ve ezilir vermez kanka tahminim zaten önemli olan onlar mage eearinglerde dupe ise hiç alma çharı zaten item kalmadı üstünde...:([signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar