Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 evet bu sene artik son kez bütün gücümle kasiyorum kimya mühendislignde son kararimi verdim nede olsa baba meslegi ni devame tirelim :) neyse arkadaslar merak ettigim İstanbul ici Kimya mühendislgi bölümü güze olan üniler hangileri vede özel üniversitelerde fln bölümler kac puanlarda normallerdede tabi bi bilginiz varmi ?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 itü boun koç sabancı. mühendislik alanlarında en iyi eğitim/imkan performansı itüde bence (orda okuyorum diye söylemiyorum :p) 360 350 arasında değişiyodur puanları geçen seneye göre.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 üühühühüühü O_o[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar