Lexius Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 karmaşanın ortasında bekliyorum hayatı kaosun merkezi düzenin başlangıcı sorguluyorum hayatımı garipsiyorum bana bakanları düşüncelerimi atıyorum kafamdan birer birer bir fikir nelere yol açabilir ki... derlerki bir kelebek kanat çırptığında dünyanın bir bşka yerinde fırtınalar kopar eğer kelebek bensem neden içimde tufan var... ay itici geliyor bazılarına gel gitler oluşturuyor yaşamlarımızda karanlık yüzünün arkasında gizliyor kendini gecenin güzelliği onun eseri yıldızlar şahidim olur hergece sönmesinler hiç parlasınlar hep gökyüzünün kristal parçacıkları hayatımın anlam taneleri...[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 hmmmmmmm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar