Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Geliyooooo !!!

Gerab

Öne çıkan mesajlar

güzel güzel...
bugün kalktim ve bembeyaz biseyler gözümü aldi camdan bakar bakmaz.
a oda ne..!? kar yagmis .yer:almanya
önce bi oha oldum sonra mizmizlanmaya basladim.
Gecen sene buzdan kayip bilmem kackere düstügüm , kar topunu 8546112kere suratima yedigim, karlarda sürüklendigim aklima gelince de bi peh demek geldi icimden...[signature][hline]These words remain silent
My mouth will not give them life
So they come creeping back to me
To tear my heart to shreds
But I would not forgot this pain...

lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

eğer okula gitme isteğim bu kadarfazla olmasaydı kar yağmasını isterdim ama sırf okula gidip birilerini görcem diyede kardan vazgeçemem ki en iyisi nasıl olcaksa öyle olsun[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
[url]www.robbiewilliams-tr.com[url]
Sosyal ağlarda paylaş

yok abı yılbasında normal olsun kar fılan yagmasın ulasım zor oluyor.maltepeden taksım e ne kadar kasıo blıomusun =)[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

kardan nefret ediorm hep eski bi kahvalti mazlemesine benzeyena rkadasimi hatirlatiyo :(

Neyse ama kardan adam yapma zamanı geldi desene[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 19 Kasım 2005 02:45 tarihinde demiş ki:
13 yıldır yağmıyo bakalım bu sefer yağcak mı? :)

antalya ownz

Fİstancm Antalyaya zorttt yagar :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

yagsın ya çok seviyorum karı.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Taksim meydanina yagsin okul orda ohh tatil olur mis gibi .. Ama ilk gunden tatil etmesinler yaw eglenceli oluo Darussafakadan servisimiz Uludaga cikar gibi kayarak gecio sonra maslak yolunda kazalari seyrediyoruz.. ( Kucuk oluolar Allah korusun buyuk bisi olcaksa yagmasin :) ) Sonra Etilere dogru gidiyoruz ve gittigimiz yolda kar yagisi cogaliyor ve adranalin 2 ye katlanio.. Besiktasa ciktigimizda ise biraz oh dioruz Aksam yine ayni heyecan :) Kasimda Kar Baskadir :P[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap

*!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !*

Msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...