KILIC Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Cr0w292, 21 Kasım 2005 16:58 tarihinde demiş ki: ya böyle birşey olması mümkün diil arkadasım.server da clan kalamzdı o zaman bir tek sen mi biliyorsun bunu yani bunu sadece alt clanlara yapiliyor.. dene gör.. yalanmı söylüyoruz burda... yasadıgımız seyi soyluyoruz..[signature][hline]Nick : KLC LvL : 5x Job : Suikastci :D Server : Cypher - EL MORAD Np : Olanı HeaVeN e Hediye Ettik ßugun.. Clan : UNNAMED
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 hyr canım öyle birşey demedim.sadece şaşırdım.gerçekten de dogruymuş.dün pelerin wardı.bugün yoq asdaghsfha xD
CristianoKoray Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 arkadaşlar böyle bir olay var ve Bende Şahitim:D Thalia doğru söylüyor adam istediği zaman pelerinimizi düşürüyor ya...alla allah:(
bozok22 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 evet ya oluyo bende dun gordum[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! baramus kıralı
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Aslinda bu bug'in burda aciklanmasi yanlis olmus , kötü niyetli kisiler yada gercekten oluyor mu diye deneyenler olucaktir ve yakinda ally kalmayacaktir :D
CB_Sexy_Totemius Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: gozupek, 21 Kasım 2005 16:41 tarihinde demiş ki: Merhaba arkadaşlar dün yaşadığımız bir olayı anlatmak istiyorum.Akşam saatlerine doğru clanımıza alt clan aldık.Herneyse saniye sürmüyor allyden düşüyorduk.Kaç kere denedik.Sonra ally alt clan lideri arkadaşıma bir şahıstan ismi lasım değil PM gelmiş."Beni clana almazsan sizin pelerini gene düşürürüm" die:D."Hadi yaw" felan die dalga geçerken hakkaten oldu.Neyse adamı clana aldık. (Ne yalan söliyeyim adamı GM felan sandık nihahaha:D)Tabe pelerin düşmedi."Adam isterseniz bir daha göstereyim" felan dedi."İyiiiiii yap bakalım" dememizle hooop pelerin kayıplarda.Nasıl yaptığını sorduk.Bize bir sürü yalan yannış hikaye anlattı.Ama arkadaşımla daha sonra konuştuk.Uygulamalı olarak denedik.Ve bunun bir oyun hatasını olduğunu anladık.Ama şu var o zaman herkes kıl olduğu adamın ally'sini iptal etsin oldu mu şimdi??? Ally Clan kalmaz valla...Bir de bu çıktı başımıza.Bu daha önce varmıy dı? Yeni mi çıktı acaba??? Sevgilerrr arkadaşım keşke bunu burda anlatmasaydın şimdi bizim clan lideri luferson da dolaşamıyo adam eslantta mahsur kaldı:([signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeRTTeN KeDeRDen!!! BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!!
gozupek Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Arkadaşlar maksadım oyundan kaynaklanan bir hatanın olduğunu anlatmaktı.farkettiyseniz hiçbir mesajımda şöle yapılıyor dememişim.Sory:([signature][hline]Ares Thalia_El_Fayed-Jasper-Rainstely:)
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: gozupek, 22 Kasım 2005 15:36 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar maksadım oyundan kaynaklanan bir hatanın olduğunu anlatmaktı.farkettiyseniz hiçbir mesajımda şöle yapılıyor dememişim.Sory:( Zaten sen anlatmamissin , ben jade e söylemistim. Keske anlatmasaydin diye ...
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 anlatan benim.. arkadasim.. baskasina laf soyleme.. arkadas dogru soyluyor.. bunu yapan kansızlarda.. mutlu olsunlar sırf bu muhabbetten.. disbant attim az once clana..[signature][hline]Nick : KLC LvL : 5x Job : Suikastci :D Server : Cypher - EL MORAD Np : Olanı HeaVeN e Hediye Ettik ßugun.. Clan : UNNAMED
Öne çıkan mesajlar