Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gnx 4 mü Gnx 3000 mi???

Lexius

Öne çıkan mesajlar

Kararsızım bu konuda processor alıcam bunlar kafama takıldı...

ayrıca bşka çok daha iyi varsa önerilieriniz alabilirim
şimdiden teşekkürler[signature][hline]Viva La SémiH
irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!

bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık

Sosyal ağlarda paylaş

Bi kere ne kadara alıcan ? Ayrıca gnx serisinden alıcam diyorsun peki neden ? Çünkü o aletler processörlüğün yanında hatta processör olmaktan daha çok kayıt amaçlı kullanılan aletler. İçinde kayıt yapmak için bir sürü zımbırtısı var. Öyle işlerle uğraşmıycaksan vereceğin paraya yazık olur çünkü ikiside hiç ucuz aletler değil. Kayıtla uğraşmıycaksan Pod Xt Live ve ya Boss Gt8 alman çok çok daha mantıklı. Xt live şu an ikinci el 550$ , Boss Gt8 de sıfır bi şekilde 600$ a yakın zuhal müzikten alınabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

gnx 4 ü 850$ a 0 alıcam kayıt flan tabiki ypıcam benim istediğim kayıdın yanında analoga yakın tonlar ve çok çeşit bunu bna gnx 4 karışlar diye düşünmüştüm
boss güzele benziyor fakat özelliklerini bulamadım biri yazarsa sevinirim. Zoom gfx8 i beğnmedim kullanıp. Pod da fena değil gibi[signature][hline]Viva La SémiH

Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle söyliyim gt8 ve pod xt live yeni çıkan aletler ve içlerindeki amfi modellemeleri zart zurt gnx4 ten muhtemelen iyi olucaktır. Bunun yanında pod xt live ın desteği çok iyi customtone.com diye bir adresi var binlerce patch bulabiliyosun. Hatta ben ay başında alıcam sanırım , benim gibi patch yazma özürlü insanlar için birebir :)
Açıkcası gnx4 kullanmadığım için kesin bişeyde söyleyemiyorum tek bildiğim aletin üstünde herhangibiyere bağlamadan kayıt yapabiliyosun flash bellek falan takabiliyosun baya hoş özellikleri var. 850$ baya yüksek bi miktar o yüzden kendin dene kafana yatıyosa al.
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten xtl in software yazılımları olsun, usb çıkışı olsun, amfi modellemeri, efektleri olsun, herşeyi mükemmel bana göre. internetten patch paylaşma olayı olmasıda ayrı bi bombadır, ister kendin yap patchi yolla insanlar kullansın, istersen aklına gelen şarkıyla aynı tonu yakalamak için patch yapmış insanların patchlerini çek. kullanmasıda çok basit bi alet, okuduklarıma göre gt8 den çok daha basitmiş, kendm gt8 kullanmadığım için bişey diyemicem, ama bu aleti kesinlikle tavsiye edebilirim :)[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men
Sosyal ağlarda paylaş

vallla pod güzel gözüktü bna da :) ama tam emin diilim önereceğiniz ne olur
behringer v-amp ler flnda hoş gibi..[signature][hline]Viva La SémiH

Sosyal ağlarda paylaş

Çok kişi beğenmesede bende çok beğeniyorum vampleri. Vamp 2 nin tek sıkıntısı geçişlerde biraz gecikme sorunu var ama fiyatı çok uygun yurtdışı 100$ sıfır burdada ikinci el 170-180$ a bulunuyo. Ama şansın varken xt live , gt8 yada kayıt ağırlıklı istiyosan gnx falan alman daha mantıklı ve uzun vadeli bi adım olur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lexius, 19 Kasım 2005 21:51 tarihinde demiş ki:
vallla pod güzel gözüktü bna da :) ama tam emin diilim önereceğiniz ne olur
behringer v-amp ler flnda hoş gibi..

behringer v-amp proda (rack şeklinde olan) tube olduğunu öğrendim. bildiğin tüp :) analoga yakın ses için güzel bir şekil olmuş bence. bir kere denedim bu aleti tavsiye ederim.[signature][hline]Papirus*
Sosyal ağlarda paylaş

uzun beyin yıkamalardan sonra
gnx 1 ve boss metal zone + bnx 3 alıcam sizce doğru tercihmidir. sağlam bas çalan yanında gitar çalan bi adam için :D[signature][hline]Viva La SémiH

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Predator, 22 Kasım 2005 17:47 tarihinde demiş ki:
Ya bişey biliyorum ki söyliyorum .tuplü preamp modellemesi demek üzerindeki içinde tüp var demek değil. Aynı modelleme Tube Preamp diye Pod V2 de falanda var. Hiç birinde Tüp YOK! Bi açıp bak özelliklerine hiç bi sitede tüplü diye geçmez çünkü yok öyle bişey
hehe evet amatörce olmuş biraz :-P tüp yok ama modellemesi var.[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...