DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ya arkadaşlar şindi bundan 15-20 gün önce k750 almaya karar vermiştim. lakin bu süre zarfında yeni telefnlar fırladı. ben de yeniden düşünmeye başladım.. şimdi erikson alırsam k750 veya w800 alıcam, nokia alırsam 6630 veya 6681 alıcam.. samsung un fln yeni modeli çıktı mı bilmiyorum.. şimdi asıl sorunum şudur; symbian ya da standart işletim sistemleri.. nokia mı alayım erikson mu? java uygulamalarına baktım yani içerik olarak symbian gibi deil tabii ki. sony nin teknolojisi işimi görür program olarak tek ihtiyacım msn programı da var lakin yine de oyun vs. gibi konularda beni şüpheye düşürüyor. görüntüsü çok iyi ve son teknoloji ürünü bi telefon, ama symbian olan 6681le yine kaldım arada. yeni telefon çıktısa 700-950m arası bilmiyorum nasıldır bilgilendirirseniz memnun olacağım. zamzung fln mı alsam yoksa?[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ya bi de bi soru daha zamzung d600 diye bir alet varmış bu nasıldır k750i den iyi midir? değer mi? yoksa ille nokia mı[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 mm şey almak üzere olduğunuzdaki kararsızlık nasıl bir başlık, tahrik ve konudur bu sayın kullanıcı hani eczaneden $apka almak üzere olduğunuzdaki kararsızlık gibi, şimdi size bu başlıktaki amacınızı soracagim lütfen dürüst olarak aşağıdaki şıklardan birini işaretleyiniz. A ) telefon yazmaya üşendim ve mm yazdım B ) İnsanların mm yi kondom sanacaklarını bildigimden ötürü, konuya çabuk cevap gelsin diye tahrik amaclı yaptım kabul ediyorum C ) AAA yanlış yazmışım D ) Küçüklükten beri telefona mm derim E ) Ben masumum Evet sayın kullanıcı tez cevabınızı bekliyorum. ( belirtmek isterim mesajdaki içerik kullanıcıya yönelik hiç bir art niyet barındırmamaktadır )[signature][hline]Im tasteless, there's beauty in strange places Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 şapkalı telefon alıcam ondan öle bi tereddütte kaldım, hangisinin titreşimi hoştur vs..[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. [Bu mesaj DoruK tarafından 17 Kasım 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 aa bi öneri yapıcaanız en sevdiiniz şey teessüf ederim[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 nokia rullz[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 evet nokia kesinlikle, ama illede sony alıcaksan-ericsson alama zate sony kurtardı biraz- p910i al muhteşem bir alet... Symbian güzel bir yazılım ve birazcık araştırısan sonye uydurulmuş bir kaç arak versiyonunun mevcut olduğunu görürsün. buraya bir göz at istersen[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bugun indim hepsini tek tek inceledim. nokia nın telefonları arasında ericsson a ve samsunga yaklaşabilen bi alet yok. bi tane 5 metrelik telefon var n90 kendisi symbian ama otofokus megapas falan yok. ayrıca çok uçuk fiyatı. samsung d600 de hoş telefon ama mesaj yazılır gibi deil alttaki panel haliyle çok hafif ve elde rahat durmuyor elime aldığım an vazgeçtim w800 ün de rengi ve tuş takımı hoşuma gitmedi özellikle seçim tuşları fln k750 aldım. piyasada kaliteli 4 tane telefon var en iyisi bu ben de bunu tavsiye etmiyorum almayın herkeste olmasın bi telefon aldık allahalla gidin başka telefon alın.. nese yorum yapmayanlar saolsn[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hangi telefonu aldığını-tavsiye ettiğin halde alma uyarısı verdiğini anlamadım. :P Ne aldın?[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 k750i aldım. hüber. ama siz almayın diorum öle herkeşte olmasn ztn alan almış asadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 hayatının hatasını yapmışsın:D oto fokusu naapcan prof. resim mi çekcen?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 kıskanma güselim çalış snn de olur :p[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 çok iyi bir seçim yapmışsın sony-ericsson seçmekle... nokia artık yanına bile yaklaşamaz kalite konusunda bence... symbian denen işletim sistemi ile resmen göz boyuyorlar :)...[signature][hline]Makhaon Level 42 Tauren Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: DoruK, 21 Kasım 2005 23:16 tarihinde demiş ki: kıskanma güselim çalış snn de olur :p ehuheu n-gage rullz;) ss alabilionmu tlfonunda haa söle bakıım:D?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar