The_Cure Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 acaba biri bana nasıl yükleyceğimi ayrıntılı bir şekilde anlatabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cure Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 daha doğrusu crack'ını yapamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 oyunun cracki yok sanal cdromları iptal eden bi program vardır onu çalıştırp hide ediyosun sanal cd-romunu ve oyuna giriyosun[signature][hline]MrEryan LvL 50 on Mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ayrica exesine sağ tıklayip özellikler kisminda uyumluluk kısmını windows 2000 yapip tamam de hide all virtual drives yap ve oyuna gir.. virtual drive lari hide etmek icin gereken program yüzde 98 vardir cd nin icinde.. 1.cdyi mount edince bak o cdnin icinde olmasi gerekli..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Bilgisayarda sadece CD'lerden çıkan Alcohol %120 kurulu iken, oyunu kur ve ilk CD Alcohol ile yüklenmiş iken masaüstündeki ikona çift tıkla.. Hem cd, hem DVD versiyonları oynadım, en az ikişer kere kaldırıp tekrar kurdum. Hep çalıştı.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 3 kere deiştirdim oyunu. 3.cd lerde hep volume bilmemne hatası verio extract larken deli olucam 3cd hep sorun cıkarıo ya[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar