knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 nedir nasil temizlenir bilen varmi?durmadan upload ediyor dogal olaral net bitiyor.dun basladi zonealarm kurup cıkısını durdurdum ama program hala orda ve silinmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ad-aware denedin mi? güvenli kip'te bilgisayarı başlatıp silmeyi dene. unlocker ya da mr.delete gibi programlar da kullanabilirsin.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Acronis Privacy Expert Suite kur.. süperdir her gün bi güncelleme geir ve bulmadığı hiçbişey yok..[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar