zuluraptor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Arkadaşlar ben Lineage 1 i indirdim onu oynayacaktım indirdim 800 Mb civarı sonra 640 Mb patch DL etti oyuna girdim US serverına bağlandı direk ve dedi ki Bu serverlar Kullanılmamamktadır lütfen başka server seçiniz.. Lineage 1 'i oynanabiliniyormu başka serverlarda bedava ¿? eğer oynanabiliyorsa ne yapmalıyım başka bir eklenti mi yapmalıyım yada başka bir server IP'si mi vermeliyim Şimdiden Teşekkürler .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zuluraptor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 alla alla Yok mu kimse CVP verebilecek ¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 L1 server kaldıgını pek sanmıyorum[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 lineage 2 bedava server var ama 1 bilmiom l2 beleş server:www.idragon3d.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar