kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mahou set olarak yayınlıyor. O yüzden beklemeli... Şahsen Naruto'yu da AonE'dan takip ediyorum... Arşiv var eninde sonunda, abuk subuk ne bulsam atıp sonra da göğsümü gererek "arşivim var" demek istemiyorum.. Ha geç izliyorum biraz ama kaliteyi seçmekte fayda var =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unrealdimension Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 nedense bi türlü ısınamadım, ama halen umutla izliyorum Bleach'ın yeni bölümü çıkana kadar takılıcaz bunlar ile :)[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ya ben çabuk ısındım ondan beklemek koyuyor ancak ben de kaliteye çok önem veriyorum ve farklı fan ların yaptıklarını da karıştırmayı tasvip etmiyorum.Artık bekleriz ne yapalım.Bırakmasınlar da ortada.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas ve satış gibi her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ahaha [spo1=hiç beklemiyodum.]Vampir imparatorluğunun merkezi İstanbul çıktı iyi mi :D[/spo] bi de shinsen subsdan takibediyorum ben. neden hiç ordan indirmeyin dendi onu anlayamadım? [signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. [Bu mesaj Grudge tarafından 22 Ekim 2005 12:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Şu yüzden dendi, Shinsen kaliteli bir grup. Ama sürekli diğer grupların işlerine ortadan dalarak, bir seriyi tamamlamadan çekip giderek, altyazıları aynı anda 10 12 farklı anime için hazırladıklarından ve 9 kişilik bir grup olduklarından -ve denediğimden- malesef bu seride -ve birkaç dizide daha- çuvalladılar... Altyazılar ile kelimeler yanlış tercihli. Konuyu bilmedikleri için olur olmaz çeviriler yapıyorlar. Aynı Erementar Gerad'da yaptıkları "Bu arada bu dizinin ne olduğunu bilen var mı?" açıklaması gibi.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 e mahou 12de takıldı kaldı ona bakarsak. ayrıca 13-20 arasında beni rahatsız eden bişeyle karşılaşmadım.[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Bu kişisel bir şey, ben karşılaşıyorum. Japonca bilen ve kanji okuyabilen, duyduğunu anlayabilen bir çok arkadaşım da benimle aynı kanıda...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Shinsen in baştan itibaren çevirdiği Speed Grapher serisini de takip ediyorum ve bir sıkıntım yok. japonca da bilmiyorum, benim için adamlar altına ne yazarlarsa söylenen o[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Speed Grapher'da sorun yok zaten...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yok, Shinsen ile ilgili görüşüm olumlu yöndedir de ondan. Ama sırf sen iyi yapmıyolar dediğin için mesela, Trinity Blood'ın devamını çekmemiştim. Şimdi 12. bölüm de bitti ve ben ortada kaldım :( sanırım gerisini beklemeden çekeceğim[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Yanlış anlatıyorum galiba, tekrar söyleyeyim... Shinsen-Subs kaliteli bir grup. Ama ellerinde bilgi olmadan dalıyorlar serilere. Altyazıları da "bilgileri yeterli olmadığı için" iyi olmuyor bu ara dizilerde. Trinity Blood bunlara bir örnekti. Yoksa adamlar normalde işlerini biliyor. Ben Mahou öneriyorum, beklemeyi tercih ediyorum. Tabi ki seçim hakkı kişide mahvuzdur.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 15 bölümde yeni çeriler ve bir Türk isimleri geçiyor.Zaman geçtikçe animeye ısındım ama bizim Father hiç peder olmasa hep diğer formda kalsa daha iyi olurdu ,Trigunda zaten fazlasıylan sıkılmıştım bu olaydan :)[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. [Bu mesaj Virus tarafından 27 Ekim 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Animeden bazı capturelar [spo1=Kız kulesi][/spo] [spo2=Galata][/spo][signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The MaelstromDaoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 BmCoh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.Osi:Virus The Baltazar of AtlHorizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Dün gece hat boştu diye hem Mahou, hem Shinsen, hem de Animeforever riplreini komple indirdim. Artık herşeyden takip edebilirim diyordum... Ama olmuyor, ı ıh... İzleyemedim işte alıştığım çeviri olmayınca. Ama Animeforever'da çok kaliteli, demeden geçmeyeyim.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ahanda cain de geldi :-p (bölüm 22)[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ya dayanamayıp daldım da, aman yarabbi 22. bölümün şarkısı (Lisa - Requiem ~inori) nasıl bir şarkıdır, ağıttır öyle... Zaten kayış kopuyor o bölümde, bir de üzerine bu... Mükemmel olmuş...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 sonunda biraz hayal kırıklığı yaşadım ben ya. son 3 bölümde apar topar halledip bitirelim moduna girmişler sanki. içi boşaltılmış gibime geldi...[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tah33 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 torrent ini vermeniz mümkünmüdür acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 lisanslandığı için birçok grup geri çekti torrentleri ama af-f'de hala iyi bir versiyonu var. hala da bitmedi seri, o yüzden yakala onları. www.animeforever.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 türkçe altyazı çalışmaları başlamış 11 bölümü türkçeye çevirmiş arkadaşlarhttp://www.divxplanet.net/sub/s/32960/trinity-blood.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 18.bölüm ingilizce altyazısı olan varsa bana özel mesajdan ulaşabilirmi rica etsem?çektim altyazısız çıktı,japoncada bilmiyozki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 24 bölüm sonunda bir animenin sonu bu mudur? Prodüksiyona devam edildi mi diye ikinci bir soru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Letsgetthesunshine said: 24 bölüm sonunda bir animenin sonu bu mudur? Prodüksiyona devam edildi mi diye ikinci bir soru? edilmesin abelin transform hali çok çirkin. Hikaye açık olmasına açıkta (hatta çok açık, ölümüne açık, böyle son mu olur lan direk sanki 13 bölüm daha var ileride) yapılacağını pek ümit etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Dün aynı seyleri ben de kendi kendime soyledim zaten final bölümün adı da bunu belirtiyor ama arastırdım herhangi bi prodüksiyon olayı yok bi de yüzde yüz transform a giremez cünkü kendini kaybediyor ama soyle bir durum vardı sanki ff8 deki adel e benzettim ben son halini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar