Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trinity Blood...

kymophobia

Öne çıkan mesajlar

Dünya, yokoluş ve bir apocalypse hikayesi olur.
Eni ucu olaylar olur ve vampirler gene yeryüzünde.
Burada asıl detay var, olay şu;

"İnsanlar hayvanları yer... Vampirler de insan kanıyle beslenir... O halde, vampirlerin kanını kim alacak?"

Çok farklı, garip bir konu. Muhakkak denemenizi tavsiye ederim. İlk 9 bölümü Anime-Empire/Conclave, sonrakileri de Mahou'dan çekmenizi ve Mahou'dan devam etmenizi öneririm.

Şöyle de resim;

[spo1=Kapak][/spo][signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...

[Bu mesaj kymophobia tarafından 22 Eylül 2005 07:15 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

En son 12. bölümü izlemiştim sanırım.Cidden çok güzel bir seri.Özellikle Hellsing'i hatırlatıyor.Hatta yapımcılarının arasında hellsing'den elemanlar var diye şüphelenmeye bile başladım.Neyse bence indirin izleyin.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Bence esas karakterde ağır bir Elric kardeş havası var...
Kıyafet dizaynı da çok benziyor.
+ yanında bir robot geziyor, bunu da biraz Alfonso'ya yorabilirim sanırım...

Ama kesinlikle son dönemdeki en iyi anime...[signature][hline]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Anime sırf helsinge değil daha birçok animeye benziyor gerek çizim gerek dizayn[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

AnimeForever tekrar başladı seriye, 10. bölümü yayınladı. Ama kesinlikle Mahou'dan devam etmenizi öneririm. Ses kalitesi iyi değil malesef...[signature][hline]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

Ciddileştiğinde karizma ama karakter geçmişindeki acı olaylar sebebi ile kendini ciddi olmamak için zorluyor bariz.Çünkü çok ani geçişler var yansıttığı karakterde adam derinlerde baya ciddi bence de yansıtmamaya çalışıyor.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için....
www.geocities.com/animetakas/anime.html
Takas dahil her türlü paylaşıma açık.
Sosyal ağlarda paylaş

Bomba gibi adam valla =)

Bence geçmişi değil, "yapabilecekleri" yüzünden sakin kalmaya çalışıyor.[signature][hline]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

zaman zaman gösterilen flashbackler sırasında, yaşadığı olaylar ve kötü anılar aklına geliyor. ben bunları da biraz trigun'a benzettim.Çok güçlü olmasına rağmen bunu hemen hiç kullanmaması da kesa bir başka benzerlir bence
daha 8. bölümdeyim (17 bölüm fansublanmış durumda), bu bölümde alman bozması adama resmen yalvardı, dövüşmek yerine. Anıları tazelenince bir şok durumuna düşüyo sanırsam[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama..
Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben de 600 DVD civarına geliyorum, nasıl iniyor bu kadar materyal, anlamış değilim.
Bir de PC oyun çekiyorum sürekli, ondan vay benim halime...[signature][hline]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ilk bölümü izledim şimdilik sadece.
ama ilk izlenimler önemlidir.
biraz fazlaca arak sezdim.
ana karakter gibi görünen abimiz vash the stampede ile alucard arası bişey. hatta güçlerini kullanma şeysi direk alucarddan arak gibin görünüyo. vampir avcısı vampir konsepti zaten öyle. bi de vatikandaki o hatun bana (neden acaba?:-p) integra hellsing'i hatırlattı... lost technology bıdı bıdı bik bik de trigundan...
bi de uçan gemiler last exile'dan arak gibi görünüyo.

gene de animasyon kalitesi falan umut vadediyo. muhtemelen konu da güzel işlenmiştir. belki orjinal bişeyler bile vardır :-p izlemeye devam edicem.[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Sosyal ağlarda paylaş

mahou hala yeni bölüm çıkarmıyor.12 de kaldı adamlar ya bekle bekle gına geldi.Var mı neden çıkarmadıkları hakkında bilgisi olan?12. bölüm de böyle geç çıkmıştı ama niyedir küü acep...[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için....
www.geocities.com/animetakas/anime.html
Takas ve satış gibi her türlü paylaşıma açık.
Sosyal ağlarda paylaş

onu bilmiom da elemanın kötü ikizi de varmış...
tam vash oldu walla :-p

ha bi de abel ve cain muhabbeti olacak muhtemelen o da vampire the masquarade'dan arak.
Equilibriumdan fırlama HIT-Mark kılıklı tip bambaşka bi mevzu...

hala orjinal bişeyler çıkması için sabırla bekliyorum :-p[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...