kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Dünya, yokoluş ve bir apocalypse hikayesi olur. Eni ucu olaylar olur ve vampirler gene yeryüzünde. Burada asıl detay var, olay şu; "İnsanlar hayvanları yer... Vampirler de insan kanıyle beslenir... O halde, vampirlerin kanını kim alacak?" Çok farklı, garip bir konu. Muhakkak denemenizi tavsiye ederim. İlk 9 bölümü Anime-Empire/Conclave, sonrakileri de Mahou'dan çekmenizi ve Mahou'dan devam etmenizi öneririm. Şöyle de resim; [spo1=Kapak][/spo][signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık...[Bu mesaj kymophobia tarafından 22 Eylül 2005 07:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 En son 12. bölümü izlemiştim sanırım.Cidden çok güzel bir seri.Özellikle Hellsing'i hatırlatıyor.Hatta yapımcılarının arasında hellsing'den elemanlar var diye şüphelenmeye bile başladım.Neyse bence indirin izleyin.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bu serinin sadece ilk bölümünü seyretmiştim trigun havası olduğu için beğendim, sakar görünmeye çalışan usta silahşör ve yenilmez savaşçı edaları felan güzeldi ama gerisini daha izleyemedim[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Seri evet biraz andırıyor(hatta baya andırıyor) ama bununda izlenmesi lazım, ben çizimleri çok beyendim.Ama vampir animesi zaten zor bulmamın da beyenmemde etkisi olmuş olabilir.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bence esas karakterde ağır bir Elric kardeş havası var... Kıyafet dizaynı da çok benziyor. + yanında bir robot geziyor, bunu da biraz Alfonso'ya yorabilirim sanırım... Ama kesinlikle son dönemdeki en iyi anime...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Benim bildiğim zaten helsing ile bağlantılı olduğu serinin.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 banada kesinlikle Sir.Integral Hellsing'i hatırlattı kapak. Hoş denemeye değer gibi görünüyor. Konu hakkında biraz daha bilgi alabilirmiyiz?[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Anime sırf helsinge değil daha birçok animeye benziyor gerek çizim gerek dizayn[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 AnimeForever tekrar başladı seriye, 10. bölümü yayınladı. Ama kesinlikle Mahou'dan devam etmenizi öneririm. Ses kalitesi iyi değil malesef...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Newtype dergisindeki resimleri.. daha büyük görmek için resimlerin üzerine tıklayınız..[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 resimler çok hoş.. da.. bunlara bakıp çok karizma bir karakter bekleyenler serinin ilk bölümlerinde çok şaşırabilirler[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ancak ilk bölümlerde de hissettiriyor bu adamın içinde çok karizma bir karakter yatıyor diye.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bence ciddileştiği anlar direk karizma elemanın...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Ciddileştiğinde karizma ama karakter geçmişindeki acı olaylar sebebi ile kendini ciddi olmamak için zorluyor bariz.Çünkü çok ani geçişler var yansıttığı karakterde adam derinlerde baya ciddi bence de yansıtmamaya çalışıyor.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bomba gibi adam valla =) Bence geçmişi değil, "yapabilecekleri" yüzünden sakin kalmaya çalışıyor.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 zaman zaman gösterilen flashbackler sırasında, yaşadığı olaylar ve kötü anılar aklına geliyor. ben bunları da biraz trigun'a benzettim.Çok güçlü olmasına rağmen bunu hemen hiç kullanmaması da kesa bir başka benzerlir bence daha 8. bölümdeyim (17 bölüm fansublanmış durumda), bu bölümde alman bozması adama resmen yalvardı, dövüşmek yerine. Anıları tazelenince bir şok durumuna düşüyo sanırsam[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Shinsen-Subs indirme boş yere, açıklamalar yok... Sadece "izlemiş" olursun...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 http://tracker.mahou.org/ bağlantım yetmiyor, dvdler yetmiyor, nıhaha[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Valla ben de 600 DVD civarına geliyorum, nasıl iniyor bu kadar materyal, anlamış değilim. Bir de PC oyun çekiyorum sürekli, ondan vay benim halime...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Bi de düşünün adam bu kadar çekiyor bide hala bukadar da mütevazi kalabiliyor.Nazar deymesin.Hehe![signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bu tracker sayfasını yeni buldum, bi alay seriyi görünce gözüm dönüyor bulduğum siteleri sömüreyim diyorum ama daha yarısına gelmeden başkasını buluyorum, hovarda gönül işte şu scarywater sitesini bitirsem... ömrüm yetmez ama[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 valla ilk 2 bölümü izledim ve hafiften de olsa sardı sanırım güzel bi seri[signature][hline]Fearing is Believing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ilk bölümü izledim şimdilik sadece. ama ilk izlenimler önemlidir. biraz fazlaca arak sezdim. ana karakter gibi görünen abimiz vash the stampede ile alucard arası bişey. hatta güçlerini kullanma şeysi direk alucarddan arak gibin görünüyo. vampir avcısı vampir konsepti zaten öyle. bi de vatikandaki o hatun bana (neden acaba?:-p) integra hellsing'i hatırlattı... lost technology bıdı bıdı bik bik de trigundan... bi de uçan gemiler last exile'dan arak gibi görünüyo. gene de animasyon kalitesi falan umut vadediyo. muhtemelen konu da güzel işlenmiştir. belki orjinal bişeyler bile vardır :-p izlemeye devam edicem.[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 mahou hala yeni bölüm çıkarmıyor.12 de kaldı adamlar ya bekle bekle gına geldi.Var mı neden çıkarmadıkları hakkında bilgisi olan?12. bölüm de böyle geç çıkmıştı ama niyedir küü acep...[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas ve satış gibi her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 onu bilmiom da elemanın kötü ikizi de varmış... tam vash oldu walla :-p ha bi de abel ve cain muhabbeti olacak muhtemelen o da vampire the masquarade'dan arak. Equilibriumdan fırlama HIT-Mark kılıklı tip bambaşka bi mevzu... hala orjinal bişeyler çıkması için sabırla bekliyorum :-p[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar