Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 biaralar vardi hala var mi bu convert olayi varsa nerden nasi yapilio sitede göremedim de..[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bi aralara var mıyıdı?? ben almıştım amerikadan bilmeden account u açtım ve sonra US olduğunu çakınca EU ya nasıl dönüştürürüm die bilzz e mail atmıştım olmas fln demişlerdi. bu olay geçen sene nisan ayında oldu ama o sıralarda yoktu böle bişey...lvl 55 oldum amerikada :D hala EU ya geçmeye çalışıorum ama ümidi kestim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ehue ben de pingden deilde avrupa oyuncularini daha sevdigim icin orda oynamak istiyorum ama us den box aldiysak bunu nasi euya cevirices onu biara yapiolardi öle duymustum bi sorim dedim..[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Eger acc yi actiysan yapamazsin yok ole bisi acc yi acmadan cd keyini blizzarda gondericeksin onlar check edicekler benim arkadasim yapti us acc bulamamisti bizimle oynamak icin oda eu yu acc yi olusturmadan mail ile gonderdi CD keyi 2 hafta felan surdu ama onunki baya beklemisti eBay dende satip yerine eu alabilirsin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 peki sagol gmlere göndericez artik böyle bisi olursa..[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar