Bayrog Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Herkez cancel ediyor oyun bozulduğu için ama herkezin çok iyi anıları vardır.Kalanlar ve dönmeye meyilliler buraya güzel anılarını yazsın,onları hatırlasın,paylaşsın...Zaten 1 ay sonra oyunda adam kalmaz eski sistemi getirirler bi şekilde... Oyuna ilk başladığım zamanlardı.İ(1 sene kadar oluyor)iorfa ile tanışmıştık.daha Brawler falan master bile değildik dolanıp duruyorduk.heryerde dolaşıp /prone ile para dileniyorduk.Eclipse server ında nam salmış dilenicilerdik.Günde en az 50-100k yapıoduk,bazen 250-300k hasılat yaptığımız olurdu.İkimiz de daha tatoonie hariç pek gezegen görmemiştik.O hevesliydi,rebel olmuştu.O zamanlarda da imparatorluk göz açtırmıodu.Yine bi gün boş boş dolanıoz haritada dedik bi mos eisleye gidek dancerları izliyip bi kafa dağıtak.Ben de bilmiom o rebel gittim Bestineye.Girdiğimiz anda bir stormtrooper iorfa ya saldırdı.Sonunda kadar dostluk anlayışı ile giriştim storma...Clone center dan çıkıp bi şekilde mos eisleye vardık...Dopdolu idi heryer.Sosyal ortam ve star wars evrenini hissediyorduk.Master Bh lar,Commandolar,Tk lar girip çıkıodu.Özenerek bakıyorduk.Buff olayı ile de tanışmış olmadığımdan benden 2k fazla olan canlarına çok özenmiştim... Oyunu kavradığım zamanlarda ulubatli ile tanıştık.Meslek seviyelerimiz aynı idi ve ikimize de öğretme Exp si lazimdi.Ben de baktım bole zor gel ulubatli dedim gittik coronet medical centera.Baktım takla atan kimse yok dedim ulubat duel yapalım tam canımız bittiğinde duel i kesip birbirimizi iyileştirelim.alalım exp leri sonra da medical skill lerini birbirimize öğretelim.4 üncü kez cloning center dan döndüğümde fikrimden vazgeçtim. Ve sonra famiv,aceh,harun,chieke ve adını şu an hatırlayamadığım insanlar ile tanıştım...Güzeldi yaa oyun...[signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 1 ay sonra adam kalmazı ilk CU dan sonrada söylemiştik SOE .. b..undan serttir farketmez onlar için...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler [Bu mesaj Arkansis tarafından 21 Kasım 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 aha da diorum artık swg de bi b.k olmaz bikere eski sistem getirme olayları %0000000000000000000000000.1 den daha düşük çünkü starter kit diye tonla reklam yaptılar artı bi çok şey değişti yok convert ler cart curt tekrar eski haline getirmeyi g.tleri kesmez ha dersekki nge gelmeden 1 gün öncesini bunlar backup aldı ve sistemi öyle yapcaklar tmm belki mümkün ama soe ve backup almak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 tamamen getirmesinler yaw eski sistemi. sadece 1 tek server acsınlar bu mudr olay yeni gelen ps ciler girsinler nge serverlarda oynasınlar isteyen de bi pre cu server olsn orda oynasın.. anı diince icim bi kotu oluo :( eski gunleri dusunup bu oyunun su anki halinden iice sogumak istemiyorum :([signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 sen 1 tane pre cu server açarsan o server ne hale gelir biliyormusun ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Arkansis, 22 Kasım 2005 12:25 tarihinde demiş ki: sen 1 tane pre cu server açarsan o server ne hale gelir biliyormusun ? eheh :D:D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chimera-tr Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 [Bu mesaj chimera-tr tarafından 22 Kasım 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 len bayrog. kirli çamaşırları açmaya utanmıyormusun... :P .... pvp insani bayrog seni... anlatmaya kalksam asker anısı gibi olur vallah.. yazacam vallahi.. ama inanın SWG kadar sosyal içerikli ve gelişmiş artisan sisitemi yok . yok hiç bir yerde. ev araba yat kat :)... hay... böyle... bir şirketin..... nokta .. nokta.... sinirlenmeyeyim jedi ye yakışmaz[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar