tipitip Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 online sözlük iyi bir tane bilen var mı?google dan bulamadım iyi bir şey de.bir kaç tane de sorum olcak.[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
Padishah Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 www.langtolang.com veya bana sor :)
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 www.dictionary.com üstüne tanımam[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 teşekkür ederim arkadaşlar[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 benimki daha iyi dimi hehe metin de çeviriyo hem[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hahaha sağolun.hepsinin ayrı güzelliği var :)[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Bir şey daha almancayla ilgili....Almanca harbi bi sözlük bilen var mı?Netten indirmek istiyorum da.[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 http://dict.leo.org/ ben bunu kullaniyorum. pek bi memnunum.[signature][hline]My wound so deep ,my veins opened wide letting flow my distress ,letting flow my requests ..Listen my friend as no one wanted to hear I'm telling you now So weak was my hope so cold the world around ,so strong the calls my pain invited echoes to my pain lylide..
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 saollll vanille :D[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
vampyria Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 www.sozluk.web.tr www.dict.cc ikincisi almanca ingilizce ama super bi sozluk
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Eheh. Almanca güzeldir ya. Öğrenin derim =) Zevkli oluyor =) Not: Sözlük yazmak için girdim ama yazacaklarımı yazmışlar zaten =)
hunter007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 seslisozluk.com [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 23:45 tarihinde, hunter007 tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar