Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasi makine istiyor ?

unity100

Öne çıkan mesajlar

benim makine baya bi ortalama aslinda su anda:

amd athlon 1700
512 ram
geforce 32 mb ekran karti
vs vs.

64k kabloyla sifira yakin lagla ve hic sorunsuz oynuyorum. dark legion'a katildigim gece hic durmadan 10 saat oynadim bana misin demedi makina. dolayisiyla cok da korkmasin gozunuz.

Raj'Asta Krinn Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

gorunen o ki hakkaten islemci ve rama yukleniyor. bu durumda ben anakart - islemci - ram artirayim. ekran karti beklesin. zaten asus geforce 4 mx 440 64 ddr su an. idare eder soylediklerinize gore ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Makinada 250+128+128 var. Bide slot olmadığı için takamadığım 128 daha var. O üç 128'i satsam, bitane 512 alsam..

Kaça satarım dersiniz 128'lik SDRAM'i?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 08 August 2003 21:27 tarihinde demiş ki:
sd ramin 1 gb falan olamsina gerek yok.
yani anlayacaginiz hersey processor ve ram'e bagli, Maximum performans icinse 1024 ram ve radeon 9800 pro oneririm, arkadasim oyle bir makinada oynuyor ve alet resmen ucuslarda.[hline]hangisi daha iyi?
Azmodai

Azumodei Fenjumiyaro of Bria, SWG

Azmodai 1gb ram zaren=1024 mb ram degil mi ben mi yanlis biliyorum ? cunku hem 1gb rame ihtiyac yok demisin sonrada 1024 olsa ii olur diyorsun yanlis biliyorsam duzelt lutfen.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith '
Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 )
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Sistemi söyliğim siz çalışırmı söleyin:

Intel Pentium4 1.7 ama bu ay 3.06 ghz olacak
Flatron LG F700B 17inch ekran
Winfast A310 GeForce FX 5600 256mb ddram
512mb sdram memory M-Tec
LG 32x10x40 CD writer
LG DVD-Rom 16x
GIGABYTE titanium anakart 533mhz board hızı
Creative Sound Blaster PCI 128 On BOard ses kartı
10/100 mb ethernet kartı
40gb samsung 7200 rpm hard disk

[Bu mesaj MADBOY tarafından 08 August 2003 23:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Size gereken sistem burda fırsatı kaçırmayın :)[hline]Fizban (9:08 PM) :
şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek
Fizban (9:08 PM) :
ama hala sana böle bi kanım ısındı demek
Fizban (9:08 PM) :
kıl olurum şirin diyenlere

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 09 August 2003 00:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 08 August 2003 22:37 tarihinde demiş ki:
DDR in farki veri yollarin daha genis olmasi (daha hizli calismasi diyelim), ama yinede 256 ddr ram 512 dsram'e esit demek degildir... yani ayni degerde bulunan ramlerin performans acisindan + si olur o kadar.

mesela 512sdram ile 512 ddr ramin arasindaki fark cok belirgindir, ama 512 sd sonucta 256 ddr dan daha fazladir.[hline]hangisi daha iyi?
Azmodai

Azumodei Fenjumiyaro of Bria, SWG

rdRAM le ddrRAM in farkını sormuş sanırım ..

evet rdramin iç mhz hızı 800mhz dir ama bu biraz teorikte kalıyo ;çünkü ddrRamler için hazırlanan anakartlar da veriyolu geçişi daha ii düzenlenmiştir .. dual olayının da gelmesiyle çift ram çift veriyoluna ulaşabilecek hale gelmiştir(bu da uygulamaya gelince beklenenden düşük kalıyo ama ayrıntıya girmeye gerek yok..) Bunun dışında rdRAmlerin fiyatlarının çok yüksek olması onlara yönelik teknolojinin(Anakart ,İşlemci) gelişmemesine neden olmuştur ... INTEL bile anlaşmayı bozmuş ve ddrRamlere geçmiştir.

ben zaten komple upgrade yapacam dersen(anakart ,ram ,cart curt ..) ;bundan sonra ddrRam seçmem daha ii olacaktır .. 333mhz lik ya da 400mhz lik alabilirsin ..
Sosyal ağlarda paylaş

Saolasin odchu bu Kingston RD ler de patladı kısacası bende anahtarlık yaparım artık :) hala daha nasil bir upgrade yapsam karar veremedim valla işlemci deişmeli ona göre anakart ve ramler de deişecek ama Ekran kartı da gerekli nerden baksam 800 $ ı bulacak kodum upg. i yaw offf off[hline]BeLaLıYıM !
Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 09 August 2003 14:55 tarihinde demiş ki:
azmo benim amd duron 900 asus geforce 4 mx 440 uzerine 1024 ddr ram takip denemeyi dusunuyorum. nasi olur sence keser mi ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

şimdi bi' sistemde alt seviye elemanlar tüm sistemi aşşa çeker .. yani gf4 o sistemi süründürür .. Haklı olarak ramleri yükseltmişsin(ram fiyatları da ii şu an hani) ama dediğim gibi gf4le bu iş yürümez gibi :( .. ayrıca yukarda da demişler pixel shader , fsaa vb. teknolojileri kullanarak zevk alınabilecek bi' oyun ...

tabii herşey beklentilere ve maddi duruma bakıyor ..
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim mevzum simdi ekran karti degil. diyorum ki eger ram agirlikli ise rame abanirim, anakart ve islemci parasindan kurtaririm. ekran kartinda gf 4 ten magic e gecmenin cok farkettirmeyecegini dusunuyorum. biri 70 biri 90 dolar zaten. en son ekran karti zaten hesap disi, cunku 360 dolar.

elde duron 900 var, 256 normal ram. diyorum ki bunun uzerine 1 gb ddr ram takayim olur mu.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...