Giber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: onurdolar, 18 Kasım 2005 01:23 tarihinde demiş ki: We Ride Together We die Together! Bad Boys filmi değil güzel kardeşim bu. 2 tarafa da saygı göstermek gerek. Ally-Horde. Ne senle ne sensiz.[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Nefr lütfen allie olma horde ol! bak lvl 60 imba body guardın bile olaiblir eğer BL de açarsan..[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 @aquila, babacum; Oldum bile. Çirkinsiniz arkadaş, ben ne yapayım. Orada koskoca asil DW ırkı dururken gidip boynuz mu takacaktım? =P Elf konusuna girmiyorum, ally falan ama o video gözümü korkuttu benim =P said: Eno, 18 Kasım 2005 00:26 tarihinde demiş ki: adam accountu açtı ve KAYBOLDU hehehe :) lol aynen Hanımdan fırçayı yedik hemen zaten. ;] 3 saat uykuyla duruyorum, UO zamanındaki eski formumdan da uzağım galiba, alışacağız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 keşke horde olsaydın gerçi easy modda oynamak istiyosan o senin seçimin tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Eyvah eyvah, bu oyunda da Alliance mı "candyland" oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Hehe. Yok aslında insanların tercihlerine göre değişiyor. Benim hem horde hem ally karakterlerim var. RP yapmak istemiyorsan horde ile ally arasında görünüşten ve racial özelliklerden başka hiçbir fark yok. Oyuna ilk başladığımda RP yapmak gibi bir derdim yoktu. Orc Hunterimle Elf Hunterim arasında hiçbir fark yoktu gibime geliyordu. Ancak Warcraft hikayesini biraz okuyunca ve RP yapmaya özenince aradaki farkı anladım..[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Horde'lara sürü diyen arkadaşlar BL'de Saat 17:00-24:00 arası STV'ye giderlerse eger Moblardan fazla ally oldugunu görecekler :) "We Ride Together We die Together!" diyen arkadaşım onlar genelde allylar için geçerli oluyor gibi ama biraz wow'laşmış versiyonu :) We party together we gang together! :) Ayrıca birilerine ters gelecek ama Blizz Ally-Horde zoneları ve dropları tasarlarken pvp ve para bazındaki avantajları Ally'lara Instance avantajınıda Horde'lara vermiş ( ki her ne kadar tek avantajları Scarlet Monastry olan oda 3-4 kere gittikten sonra bi anlamı kalmayan bi yer olsa bile).. Özellikle pvp de allyların çok kullandıgı ve sadece 1 tane ally zone dropu olan 2 item var ki başa bela.. Birisi ag atıyor digeri uyutuyor.. Kaçmak için ag atan paladin mi dersiniz (eng ile degil) baktı olmuyor gitmek için sleep atan mage mi dersiniz çokta güzel yararlanıyorlar bu 2 itemdan.. Açıkcası Ally'lara imrenerek bakıyorum çünkü horde'lara göre çok daha fazla birlik beraberlik içerisindeler.. Hinterlands de adama soruyorsun kamp nerede diye cevap bile vermiyor biniyor atına basıp gidiyor.. General'dan bişi soruyorsunuz sallayan olmuyor.. AV / AB yapıyorsunuz zaten 15 kişiden 1 druid 2 priest zor buluyorsunuz bu priestler bide shadow takılıyorlar.. Adama heal atarmısın dps yerine diyince ben iyiyim karışma bana diyor.. Raid kurmaya çalışıyorum adam decline ediyor solo giriyor.. ( AB /AV gibi yerde solo gitmenin mantıgını anlamış degilim hala) Ama düşünmüyorki la ben heal edersem heal ettigim adamın alacagı honordan pay alacam pay almasam bile o adam hayatta kaldıgı surece kazanma şansımız daha fazla olacak.. bunu akıl edemeyen zavallı insanlar çok malesef bizim tarafta.. Gene fazla yazdım ama ne zaman ally-horde muhabbeti açılsa yazacak anlatacak başıma gelen olaylar o kadar fazlaki anlat anlat bitmez.. Tek eklemek istedigim şey sizlerdeki paladin ve priest oynayan arkadaşların zihniyetini birlik beraberlik ve oyun kavramını bu tarafa aşılamak isterdim..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Giber, 18 Kasım 2005 13:58 tarihinde demiş ki: Hehe. Yok aslında insanların tercihlerine göre değişiyor. Benim hem horde hem ally karakterlerim var. RP yapmak istemiyorsan horde ile ally arasında görünüşten ve racial özelliklerden başka hiçbir fark yok. Oyuna ilk başladığımda RP yapmak gibi bir derdim yoktu. Orc Hunterimle Elf Hunterim arasında hiçbir fark yoktu gibime geliyordu. Ancak Warcraft hikayesini biraz okuyunca ve RP yapmaya özenince aradaki farkı anladım.. RP ve Hikayeyi bi kenara koyarsak en büyük fark NE çok güzel corpse camp yapıyor ve daha hızlı cesedine ulaşıyor :) Buda haliyle bazı dengeleri bozuyor[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Nefr, 18 Kasım 2005 09:20 tarihinde demiş ki: said: Eno, 18 Kasım 2005 00:26 tarihinde demiş ki: adam accountu açtı ve KAYBOLDU hehehe :) lol aynen Hanımdan fırçayı yedik hemen zaten. ;] 3 saat uykuyla duruyorum, UO zamanındaki eski formumdan da uzağım galiba, alışacağız artık. Çok az kaldı yakında hanımın başına EX de koyabilecek...[signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 lol Gördüğünüz gibi arkadaşlar, geleceğimle, kariyerimle oynanıyor. Oysa ben Azeroth'un en iyi DW Hunterı olacaktım, ırkımın tarihini araştırıp geçmişime, varoluşuma ışık tutacaktım, dünya barışını sağlayacaktım.... *!sigh* Neyse, ben de kendi halinde günde 1-2 saat Dun Morough'da gezinip, geçimini skinning ve leatherworkingle sağlayan iyi bir aile babası olurum artık. @abso: abi bi el atsana, nasıl oluyor bu işler pmden falan anlaşalım ben de öğreneyim yolunu yordamını. [Bu mesaj Nefr tarafından 18 Kasım 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 aslında herkes kendı realmıne gore yorum yapıyor ally kotu horde kotu vs vs dıye sahsen benım realmde esıt gıbın ama soyle bı fark var lvl 60 ally lar MC den cıkmıyor galıba cunkı 60 level 30 horde ehr gece duzenlı astraanar a akıp noob temızlıyorlar son gordugumde orclar bu temızlıgı yaparken 2 lvl60 karakter ızlıyordu onnarı ole uzaktan pvp taglarınıda kapamıslar ohh cıllop lvl 30-40 arası ama su ajnda cıddı bı ally toplulugu var server yenı oldugundan fılan BG lerı hep aynı level rangede aynı ısımler domıne edıyor eskdıen 30 roundun 30 undada akybederdık fılan sımdı oyle tecrube olduku WSG de 10 a 7 ıken bıle oyun vermıyoruz horde a dun aynı gurup gaza geldı razorhill e kadar ne var ne yoksa kesıp ılerledık ama razor hıllde horde un lvl 60 elemanalrı toplandı bıde oggrımar gruntlar sagolsun kaldık ole bı 30dk dırendıksede wipe kacınılmaz oldu tabı ashenvaleda pesımıze takılmıstı bı lvl 60 undead mage ızledı bızı razorhıllde adam cagırdı fılan heralde dagıldık hehe normal server ıyıde ıste gurup olana kadar PvP taglarını acmıyan elemanalr kıl edıyorlar ıyı tarafı razor hıllde wipe yıyınce ghost formda 5 dakıka bekleyıp PvP yı kapatıp hordelara nanık yaparak kacabılıyorsun :)[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 @Nefr Önce dayılık yapıyosun, "heeeyt oyun oynayacam ben lan" falan, bakıyosun sökmüyo o yol, dur diyosun taktik değiştirim :D. hayatım, aşkım'larla başlayıp "ben bi yarım saat bakıp çıkacam" ayağına yatıyosun. kandırmak için aklına gelen her üçkağatı yapıyosun. İşte bir süre fazla ilgilenip onun ilgiden sıkıldığını hissettiğin anda "dur ben biraz wow oynimde sende rahat rahat televizyon seyret" diye güya onu rahat bırakıyosun. Bir süre sonra zaten onun evde olmadığı yada kendince bişeylerle uğraştığı her saniyde kendini makina başına atmış halde yakalıyosun. kendi kendine "dur, gelmeden bi yaratık daha öldürim"lerle geçiyo hayatın. Yeterince uzun süre bu kaçma kovalamacalara sıkılmadan dayanabilirsen ve hala oynamaya devam ediyosan, bu sefer o "aman kahveye, arkadaşlarıyla içmeye falan gitceğine dizimin dibinde otursunda oyun oynasın daha iyi" demeye başlıyo. İşte dostum artık zafer senindir :D eşini istediğin kıvama getirdin doya doya oyna artık oyunu. Tabi bunlar olana kadar Abso gibi 2 tane çocuk yaparsan wow'u elinden alabilirler, sende baştan aynı oyunları bu sefer çocuklar için yapmak zorunda kalabilirsin. Yani aman diyim ha abso'nun yolu yol deil :D sakın örnek alma yanarsın. Onun anca bir senesi daha kaldı sonra ya eve bi makina daha alacak yada paticikte bile göremiyecez kendisini .[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Her realm Burning Legion degildir. WOW'da butun realmlerde Ally coktur Horde azdir diye bir durum da yoktur. Komiklesmeyelim.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ama yinede,çoğunlukta durum öyle[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Olabilir cogunluk. Sen de gider Horde'un cok oldugu realme girersin. Aglamazsin her yer Ally diye...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 dwarf kabul edilbeilir bi irk hem de hunter, o yuzden sorun olmaz. ama gidip NE acsaydin veya female human paladin (ohom sam ohom) o zaman olmazdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 BL dede oranlar 52 ye 48 ole aman aman bı ally ustunlugu yok[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 @Nefr : kthxglhfbye! @Blizzard : NERF NEFR @All : O RLY ?[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - 45 Lock Maghterion Magius - 60 Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Öyle bi realm mi var?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: FreEmoon, 18 Kasım 2005 18:30 tarihinde demiş ki: @Nefr Önce dayılık yapıyosun, "heeeyt oyun oynayacam ben lan" falan, bakıyosun sökmüyo o yol, dur diyosun taktik değiştirim :D. hayatım, aşkım'larla başlayıp "ben bi yarım saat bakıp çıkacam" ayağına yatıyosun. kandırmak için aklına gelen her üçkağatı yapıyosun. İşte bir süre fazla ilgilenip onun ilgiden sıkıldığını hissettiğin anda "dur ben biraz wow oynimde sende rahat rahat televizyon seyret" diye güya onu rahat bırakıyosun. said: Bir süre sonra zaten onun evde olmadığı yada kendince bişeylerle uğraştığı her saniyde kendini makina başına atmış halde yakalıyosun. kendini o değil ben yakalıyorum gerçi... said: kendi kendine "dur, gelmeden bi yaratık daha öldürim"lerle geçiyo hayatın. Yeterince uzun süre bu kaçma kovalamacalara sıkılmadan dayanabilirsen ve hala oynamaya devam ediyosan, bu sefer o "aman kahveye, arkadaşlarıyla içmeye falan gitceğine dizimin dibinde otursunda oyun oynasın daha iyi" demeye başlıyo. ya aslında şahsen tercih ediyorum ben kahve, cafe... evde "var olup olmadığı belli olmayan" biri ile olmaktan daha iyidir.. said: İşte dostum artık zafer senindir :D eşini istediğin kıvama getirdin doya doya oyna artık oyunu. Tabi bunlar olana kadar Abso gibi 2 tane çocuk yaparsan wow'u elinden alabilirler, sende baştan aynı oyunları bu sefer çocuklar için yapmak zorunda kalabilirsin. Yani aman diyim ha abso'nun yolu yol deil :D sakın örnek alma yanarsın. Onun anca bir senesi daha kaldı sonra ya eve bi makina daha alacak yada paticikte bile göremiyecez kendisini . Canım "zafer" olayı farklı bişi.. Nefrde onaylar ki o hep benim... Eşini istediğin kıvam olayına gelince. bunun için abalamasına gerek yok ben onun sadece kız arkadaşıyım. çocuk olyına gelince, daha çok göreceğim şey var, düşünmüyorum. bu da bir engel olamaz. Neyse bu arada ben bu sorunu çözdüm, nefr arkadaşınız istediği kadar uyumayabilir, yemek yemeyebilir, kıyıp biçebilir... hemde senin bu taktiklerine gerek kalmadan. hoş gerek kalsaydı da bu tarz şeyler için fazla zekiyim ben...[signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 20K üyenin huzurunda iznimi aldım, hepinizi şahit gösteririm gerekirse, kaybolmayın sakın. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Nefr, 19 Kasım 2005 11:42 tarihinde demiş ki: 20K üyenin huzurunda iznimi aldım, hepinizi şahit gösteririm gerekirse, kaybolmayın sakın. =P elbette hayatım izin alman gereksizdi, sen hobilerin ve tercihlerini yaşarken bende benimkileri yaşayacağım :D öptüm[signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 omfg ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 valla az once oyundaydim[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ben de diyorum executusda neden allie yok.. meğersem nüfus bakıındna ezici çoğunluk olan tek server orası lol %77 horde var :) en yakın rakibi agamaggan %57 ile ki orası da unofficial ispanyol sunucusu oldu :) tabii çoğunluk sunucuda allie grubu çoğunlukta :)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar