ozzystalker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 merhaba, ben 3 kat aşağımdaki dükkandan evime bağlantı çekmek için 40 metrelik ethernet kablosu aldım. kabloyu alır almaz dükkandaki bilgisayar ile modeme takarak denedim. fakat modem etherneti görmedi. kabloyu aldığım elektrikçiyi götürüp durumu izah ettim. sizdeki çalışan kablo kutudan çıkan orjinal kablo, kısa mesafeler için geçerli dedi. muhtemelen bir adsl servisinden destek alıp yapabileceğimi söylediler. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa minnettar olurum. iyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 modemde 4 port olduğunu söylemeyi unutmuşum. lan1 dükkan, lan2 ev olarak ayarlamak istiyorum. sorduğum kişiler, port sayısı fazlaysa hub'a gerek kalmadan ağ kurabileceğimi interneti dağıtabileceğimi söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar