utopia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Yaşanmışlıklar dökülür kalemin ucundan Bembeyaz, tertemiz sayfalara Gönülden geçenler üzerine kurulur Her bir dize Bir rengi olur her yaşadığının Kalemin aslında siyah yazmaz her zaman İçinden akanın renginde yazar Sapsarı kesilir bembeyaz sayfa sen korkuyorsan Kıpkırmızı olur kalbin aşkın ateşiyle Tutamayacağın kadar sıcak olduğunda Masmavi olur sen bulutların üstündeyken Ama aniden yerle yeksan bulursan kendini Simsiyah kesilir bütün düşlerin Kalbin de, kalemin de simsiyah kesilir Hayal kırıklığının kapkaralığında yazarsın kağıda Başını gökyüzüne doğru kaldırdığında Tekrar görene kadar yıldızları Başka renge tahammül edemez gözlerin Kağıdın üzerinde. Tekrar umutların tozpembesiyle Buluşuncaya kadar kalemin Hayatı ertelersin. Kimse kaldırmazsa elinden tutup Toprak kayar ayağının altından Duramazsın uçurumun kenarında Boşlukta kaybolur gidersin...[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 cok guzel bir yazi olmus ama son satir bozuyor isi kesiyorsun yarida butun guzelim seyi... akici bir son vermen gerekirdi diye dusunuyorum. Tabi ne soledigimi biliorsam bu saatte :D[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 eline sağlık arkadaşım çok güzel olmuş[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
despina Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 cok gusel olmus ya[signature][hline]bebeğim dediği insanı düşmanı yaparmış yazıkmış yalanmış we 3seneden ibaretmiş... Ben giderim ADIM kalır KAÇIRAN arkamdan bakakalır ! Ben seni fazla abartmışım AMMA ! Doğru yerden bakamamışım... Kapım kapalı, Çalma zilimi evde yokum dedim DUYMUYO MUSUNNN Başka kollarda mesud ol bende bittin cnm Görmuyo musun! o deli gibi SEVEN bendim evet ama takvime bakarsan tarih değişti Senin bozup gittiğin günlerden beri güzelim PSIKOLOJIM HIZLA DEĞİŞTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bunun sonu böyle bitti. evet bence de zayıf ama çalışamadım üzerinde. bir de geldiği şeyi yazıyor ya hani insan, bu kadar geldi şimdilik. belki bir zaman sonra tamamlanır. söz o zaman da yazarım buraya:)[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar