Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

You are beatiful, its true diye bi şarkı vardı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
klibinde adam soyunup denize atlıodu ( sadece bundan ibaretti klip) metroda bir kez gördüğü bi kıza aşık oluoduda hiç bi zaman ulaşamayacağını biliodu felan. o sonsuz anı birlikte paylaştık felan diodu neydi abi o şarkı. orda adamın you are beatiful demesi çok hoşuma gidiodu sölerseniz sevindirik olurum.[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Mesaj tarihi:
teşekkür ederim.[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Mesaj tarihi:
said:
cenx, 21 Kasım 2005 19:15 tarihinde demiş ki:
klibinde adam soyunup denize atlıodu ( sadece bundan ibaretti klip) metroda bir kez gördüğü bi kıza aşık oluoduda hiç bi zaman ulaşamayacağını biliodu felan. o sonsuz anı birlikte paylaştık felan diodu neydi abi o şarkı. orda adamın you are beatiful demesi çok hoşuma gidiodu sölerseniz sevindirik olurum.

Bu şarkınında Savage Garden - I Knew i loved you OLması lazım ..?[signature][hline]I only think of you ..
Punk And Indie's Rules ..
Mesaj tarihi:
james blunt eskiden orduda gorevli bir adamış ya cok şaşırdım askeriyedrn bole sesi, tipi güzel bir herif cıkması heh(kaynak dream tv)[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
Mesaj tarihi:
james te zenci mi?
edit:katlettim turkçeyi[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!

[Bu mesaj Akerfeldt tarafından 22 Kasım 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Akerfeldt, 22 Kasım 2005 14:28 tarihinde demiş ki:
james te zenci mi?

hayır diil,beyaz bir ingiliz...
asker olduğunu bende duymuştum,4yıl askerlik yapmış,dayanamamış adam,bırakmış...sonra da bu albümü yapmış..
  • Yeni Oluştur...