murtyy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 arkadaslar benim bilgileri kabul etmiyor ve yanlıs girdin diyor halbuki dogru girdigime eminim bu sorunu baska yasayan arkadasım var mı ? veya nasıl cözüleceini bilen? 24 saat ta bloke oldu:D[signature][hline]HARD tauren shammy bl Eger barış istiyorsan savaşa hazırlıklı ol .
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 kartında para kalmamıştır yada banka izin vermiyordur aynısı banada olduda hehe ^^ ara bankayı izin versinler bazen kıllık çıkıyor
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 eywallah[signature][hline]HARD tauren shammy bl Eger barış istiyorsan savaşa hazırlıklı ol .
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bi de abi direk reddediyor bole bi credi kartı yok die! nasıl olcak annamadım. önceden kabul ediyordu[signature][hline]HARD tauren shammy bl Eger barış istiyorsan savaşa hazırlıklı ol .
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 başka bir kart varsa onla dene dicem ama 24 saat yemişsin bekle biraz :)
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 baska kart yok işte:D ama heyhat gamecard geleck insallah[signature][hline]HARD tauren shammy bl Eger barış istiyorsan savaşa hazırlıklı ol .
BssM Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Ne tesadüf bende aynı sorunu yaşadım bugün=))
zetro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Blizzard son kullanma tarihinin dolamsına, 2 ay kalan kartları kabul etmiyor buda bir sorun olabilir. Bu olayıda göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.[signature][hline]no bastard ever won a war by giving his life for his country. he won it by making the other poor dumb bastard die for his country. Patton
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 kart Bssm nin zaten:D eywallah[signature][hline]HARD tauren shammy bl DAYT undead priest ragnaros Çirkin kadın yoktur,az vodka vardır.
Öne çıkan mesajlar