ugurson Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Full template yada lvlı bitmiş olan acc arıyorum acc özellikleri ve istediğiniz rakamları private message atarsanız sevinirim Birde wowu deneyelim yeni oyunlar cıkana kadar idare etsin bari :)[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker <-SK-> - Eclipse "Pre Pub 9 Jedi" SWG - Reiken Mistwalker <-SK-> -Eclipse EQ2 - Reiken (LVL 30 Ranger) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Seni şöyle alsak? :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bencede ole al1n[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padishah Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 yeri burasi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Swg degil bu full temp i bitsin. SWG deki gibi full tempi bitmish acc ariyorsan Full T1 setli acc alicaksin. Ararken o sekilde ara bari :)[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 e iste tam bilemiyoruz wow görmedim daha hiç satmayı düsünenler anlatsınlar acc larını :)[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker <-SK-> - Eclipse "Pre Pub 9 Jedi" SWG - Reiken Mistwalker <-SK-> -Eclipse EQ2 - Reiken (LVL 30 Ranger) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 msn= [email protected] beni ekle fiyatta anlaşalım uygun fiyatı verebileceksen satarım[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar