ugurson Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Full template yada lvlı bitmiş olan acc arıyorum acc özellikleri ve istediğiniz rakamları private message atarsanız sevinirim Birde wowu deneyelim yeni oyunlar cıkana kadar idare etsin bari :)[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker <-SK-> - Eclipse "Pre Pub 9 Jedi" SWG - Reiken Mistwalker <-SK-> -Eclipse EQ2 - Reiken (LVL 30 Ranger)
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Seni şöyle alsak? :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bencede ole al1n[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Swg degil bu full temp i bitsin. SWG deki gibi full tempi bitmish acc ariyorsan Full T1 setli acc alicaksin. Ararken o sekilde ara bari :)[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
ugurson Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 e iste tam bilemiyoruz wow görmedim daha hiç satmayı düsünenler anlatsınlar acc larını :)[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker <-SK-> - Eclipse "Pre Pub 9 Jedi" SWG - Reiken Mistwalker <-SK-> -Eclipse EQ2 - Reiken (LVL 30 Ranger)
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 msn= [email protected] beni ekle fiyatta anlaşalım uygun fiyatı verebileceksen satarım[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Öne çıkan mesajlar