a_freee Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Arkadaşlar Yeni başlicaksanız Sakın ama Sakın Diese gelmeyin Oyundan nefret edersiniz.. Eyer Hala 30 Geçmediyseniz Yani yeni Başladıysanızda Bırakın Diez Kadar Full Diez Kadar Sürekli Bakıma alınan Diez kadar bug u olan başka bi sörvur daha görmedim yani anlicanız dieze gelmeyin geldiyesinz gweri çıkın benden tavsiye
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 +99999999999[signature][hline]Benim sitem
kursat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 zaten 60 olunca haber verirsiniz:D[signature][hline]Nick: Ankarali_Kezban LvL: 6x Nation: El_morad kasar hood Clan : EsCaPe
kabartmatozu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 niee bee ben oradayım herkes ordaaa fena iş yapıyo tezgahlar:):):):):):):):):)
vktk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 iyi oldu bunu söylediğin bende yeni başlayacaktım diez de. en iyisi hiç başlamayayım.[signature][hline]Name: VAnGeL (retired) I Vangel Clan: Wearehistory I --------- Lvl: 63 I 4x Class: Berserker Hero I Troll Warrior Nation: Karus I Horde Server: Diez I Bloodsclap
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: vktk, 21 Kasım 2005 16:26 tarihinde demiş ki: iyi oldu bunu söylediğin bende yeni başlayacaktım diez de. en iyisi hiç başlamayayım. :P Abi imza yeter be bırakcaksan diezi yazık ver charı :P[signature][hline]Benim sitem
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 :D Nie Beee Serverimiza LAf Yok :D[signature][hline]GaSoLiNa
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: LoskobordoS, 21 Kasım 2005 16:32 tarihinde demiş ki: :D Nie Beee Serverimiza LAf Yok :D Bende diezdeyim 40+ dolu char var ama diezde no oyun :P[signature][hline]Benim sitem
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: a_freee, 21 Kasım 2005 16:15 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar Yeni başlicaksanız Sakın ama Sakın Diese gelmeyin Oyundan nefret edersiniz.. Eyer Hala 30 Geçmediyseniz Yani yeni Başladıysanızda Bırakın Diez Kadar Full Diez Kadar Sürekli Bakıma alınan Diez kadar bug u olan başka bi sörvur daha görmedim yani anlicanız dieze gelmeyin geldiyesinz gweri çıkın benden tavsiye Sanırım Sen Cypherde Hic Oynamadin :D :D[signature][hline]Nick : KLC LvL : 5x Job : Suikastci :D Server : Cypher - EL MORAD Np : Olanı HeaVeN e Hediye Ettik ßugun.. Clan : UNNAMED
_lord_ranger_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 harbiden haaa bıktım şu server dan şu yeni server açilsin direk orda char açaccam
vktk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bloodscalp rulaz :)[signature][hline]Name: VAnGeL (retired) I Vangel Clan: Wearehistory I --------- Lvl: 63 I 4x Class: Berserker Hero I Troll Warrior Nation: Karus I Horde Server: Diez I Bloodsclap [Bu mesaj vktk tarafından 21 Kasım 2005 16:37 tarihinde değiştirilmiştir]
kursat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bakıyorum dakkada 22424 cevap geliyo heralde herkes giremiyo gene[signature][hline]Nick: Ankarali_Kezban LvL: 6x Nation: El_morad kasar hood Clan : EsCaPe
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 waLLa sabah savaş wardı ben ki savaşLarı hiç kaçırmayan birisiyim ancak Lag oLur server çöker die girmedim biLe oyuna Şans bu ya sabahki savaş sorunsuz oLmuş şimdi d1 kapaLı d2 is fuLL örtesi ama ben d2deyim oyunda bıraktım charı ancak öyLe oyunda oLabiLiyorsun bi Lag bi LAg ama ne LAg demin bi LAg oLdu bizim partyden 5 cw kesenLerden aLAyı yattı Hep şu yeni server geLcek die oLdu bunLAr KO artık uskoda oynanmaz gibime geLiyor ama LVL 61 charım war 131k npsi war ve insanın bırakası geLmiyor ama böyLe giderse bıracaz çünkü bizde bıkıcaz herkesin bi sabrı war[signature][hline]Turkuaz Fukara LVL 61,ELEMENTAL LORD nps : 13x.xxx nation : karus server : dies Turkuaz R.u.L.A.z
lucifertr Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 peki bende x e gelmeyin diyorum diğer arkadaşlarda bramusa sakın gelme diğeride cyper a:D en iyisi başlamayın tüm serverlar sorun yaşıyor her konuda[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum
vktk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 lvl 63 warrior 10 gün gold premiumu vardı. bıraktım dedim ve bıraktım :)[signature][hline]Name: VAnGeL (retired) I Vangel Clan: Wearehistory I --------- Lvl: 63 I 4x Class: Berserker Hero I Troll Warrior Nation: Karus I Horde Server: Diez I Bloodsclap
lucifertr Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 valla hll olsun kararlılık baba ben bıraktım başladım bıraktım başladım şimdi 2 aydır oynamıyorum son 2 gündür girdim cz ye oyuna girsem mi girmesem mi arasındayım:)[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum
vktk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 dupe edit charlar database hack garip dupe wipe hile küfür saygısızlıklar serverların dandikliği gm lerin acemilikleri, illegal davranışları. knight gibisi bulunmazki :)[signature][hline]Name: VAnGeL (retired) I Vangel Clan: Wearehistory I --------- Lvl: 63 I 4x Class: Berserker Hero I Troll Warrior Nation: Karus I Horde Server: Diez I Bloodsclap
lucifertr Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 :) harbiden yok böyle başka bir oyun[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum
dominik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 savasla lag yokmuydu fukara deli gibiydi.zaten savastan sonrasi bomba orclar geldi server 1 2 dk dayanabildi baskina :) .lunarda bekleyen herkes dc .tekrar girdik guc bela bizim 8 kisi party yatmis. Obur serverlar hakkinda bi bilgim yok ama cuma ve pazartesi gunleri diez1 de hicbisey yapilmaz.buna pazar gunleride eklenmeye basladi.bu pazar yogunluktan sanirim oglenden sonra server bi gitti gidiş o gidiş.
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 tmm diez çok bakıma alınıyo ama diez de ki çalışkan gmler kadar gm görmedim ben gelin bence... gm ii kral ii herşey ii ama sabır çünkü too many users logged in :D
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Akşam 9 dan sonra oynayın kaymak gibi işte Allah Allah.... Ve en iyi çalışan GM ler dies de bu en büyük artısı.. Laf yok.. Laf edenler cyper a geçsinler de anlasınlar...[signature][hline]JimmyFloyd (lvl 62) , VisuaL_TR (lvl 60) Berserker HEROES ''A new power is rising in Cyper !'' COmiNg SooN..
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: a_freee, 21 Kasım 2005 16:15 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar Yeni başlicaksanız benden tavsiye dier kisimlarini bosuna yazmissin ben gerisini tamamliyim senin icin :D Arkadaslar yeni baslicaksaniz benden tavsiye BU OYUNA HIC BASLAMAYIN :D:D:D[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction...
a_freee Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ya en iyi gmler bu serverda olsa ne olur olmasa ne olur biz servere giremedikten sonra bi anlamı kalmıyoki bence diez kadar full diez kadar lag diez kadar ofline bi server daha yok bende sölemesi
vktk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 hoşgeldin ya bizde seni bekliyorduk, yeni online oldun sanırım.Zaman kaybetmeden up lamışsın..[signature][hline]Name: VAnGeL (retired) I Vangel Clan: Wearehistory I --------- Lvl: 63 I 4x Class: Berserker Hero I Troll Warrior Nation: Karus I Horde Server: Diez I Bloodsclap
Öne çıkan mesajlar