Zergling Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Rhapsody = ? Elvenking = ? Epica = ? Iced Earth = ? Cradle of Filth = ? Lacuna Coil = ? Coenant = ? Battlelore = ? Blink Guardian = ? System of a down = ? Aina = ? Rammstein = ? Moonspell = ? Nightwish = ? Senteced = ? Samael = ?[signature][hline]Zergling Lord of the StarCraft Majesteleri ve eksalansları Zergling paticigin şahı !!! internetin kralı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Moonspell'e kafadan Gothic derim ben ..[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim 11 Kasım 2005 - Therion @ Yenimelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 gir www.metal-archives.com a, bak hepsine.. [Bu mesaj Mortis tarafından 21 Kasım 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mortis tarafından 21 Kasım 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Moonspell'leri sileyim hemen o zaman !! Gothic ise... eminsim demi ?[signature][hline]Zergling Lord of the StarCraft Majesteleri ve eksalansları Zergling paticigin şahı !!! internetin kralı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 eh üşenmeyipte bi dinleyiver istersen,iki sarkısını falan biliyorum biri alma mater dı sanırım onu dinle mesela sonra karar ver. bi de kendinizi nie turler içinde sınırlıyosunuz ki,bi grup vardır , sevmediğiniz bi ture oyle farklı bi boyut getirmiştirki çok seversiniz vs.. sınırlama bence hepsini dinle kendin karar ver[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 valla adamakıllı karar verip bi grubu sevip sevmediğinizi ve neden bu kararı aldığınız bilmek için oturun ne varsa dinleyin derim ben hem neyi sevmediğinizi de bilirsiniz, hem eleştirdiğiniz zaman bilip bilmeden konuşmuş olmazsınız moonspell de bi enteresan gruptur dinlemeden geçme derim, lazımsa ayrıntı da veririm[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Zergling, 21 Kasım 2005 17:01 tarihinde demiş ki: Rhapsody = ? Elvenking = ? Epica = ? Iced Earth = ? Cradle of Filth = ? Lacuna Coil = ? Coenant = ? Battlelore = ? Blink Guardian = ? System of a down = ? Aina = ? Rammstein = ? Moonspell = ? Nightwish = ? Senteced = ? Samael = ? Swedish Melodic Post/Pagan Death Metal gibi sıfatlara girmeden kendi bilgilerim doğrulutsunda diyebilirim ki.. Blind Guardian-power Iced Earth-power Rhapsody-Power Elvenking-Gurup hakkında bi fikrim yok isminden power gibi duruyo :) Rammstein-Industrial Moonspell-gothic[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
annabellee Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 blind guardian nası power olsun yaa hem rhapsody power diosun hem de blind guardian daha neler artık............[signature][hline]rise of sodom and gomorrah aman tanrım yaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 rhapsody elvenking epica iced earth cradle of filth(bence yanına bile yaklaşma bu heriflerin de sen bilirsin) lacuna coil covenanat yok battlelore(tamam pek ayrıntılı çıkmadı bu) BlinD Guardian, blinK değil system of a down aina, grup yok ama neler çıktı bakın bi(arada bi metal opera var ona bak) rammstein moonspell nightwish senteNced, n var arada samael.ilk aradığımda stak diye bi demon çıktı o da ilginçti tabii bunu da yaptırdınız ya bana... oturun okuyun adamakıllı madem [signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir [Bu mesaj kaleidoscopic tarafından 22 Kasım 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 System of a down : Arabesk.[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ikisi de gayet power. genelde blind guardian kopyası olurlar zaten, bi iced earth değildir benim gözümde yapmayın be öyle cımbır cımbır arabesk mi olur:D ha bi tarafımızdan buşalmış azcık o kdar da olacak:D[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Zergling, 21 Kasım 2005 17:01 tarihinde demiş ki: Epica = gothic Cradle of Filth = black Lacuna Coil = bunu bayardır dinlemiyorum unuttum Blink Guardian gothic yada power sanırım emin deilim System of a down = ermenikmetal Aina = doom Rammstein = endustreal olması gerek te tam ismini bilemicem Moonspell = kimine gore black kimine gore gothic black bence gothic black Nightwish = power = ? [signature][hline]Sigara Icenlere Saygı Duy Onlar Bu Dunyada Misafirdirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 yorumları okumadan es gectim meyer bosuna orasmısım kaleidoscopic saolasun butun bilgileri oldukca acık belirtmis sate :D hihiihiiih[signature][hline]Sigara Icenlere Saygı Duy Onlar Bu Dunyada Misafirdirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: annabellee, 22 Kasım 2005 01:23 tarihinde demiş ki: blind guardian nası power olsun yaa hem rhapsody power diosun hem de blind guardian daha neler artık............ Daha neler? Bana Mirror Mirror ya da Trial by Fire gibi BG şarkılarıyla Rhapsody'den bi Ancient Forest of the Elves'in tarz olarak farkını göster pls.[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Zergling, 21 Kasım 2005 17:01 tarihinde demiş ki: Rhapsody = ? Elvenking = ? Epica = Semfonik/Gothic Metal Iced Earth = Power Metal Cradle of Filth = Melodic Black Metal Lacuna Coil = Gothic Metal Coenant = ? Battlelore = ? Blink Guardian = Power Metal System of a down = ? Aina = ? Rammstein = Industrial Metal Moonspell = Doom Metal Nightwish = Power Metal Senteced = ? Samael = Black Metal Iyi bilmedigim gruplari atladim direk[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Head, 21 Kasım 2005 12:54 tarihinde demiş ki: buradan eskiden ilişkim olan insanları s.kenlere sesleniyorum,allahınızdan korkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 rhapsody hollywood metal[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Cradle of Filth = Black sanırsam Lacuna Coil = Gotik şeysi System of a down = Alt Rock[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Rhapsody = Symphonic/Power Metal Elvenking = Folk/Power Metal Epica = Gothic Metal Iced Earth = Power/Thrash Metal Cradle of Filth = Melodic Black(eski)/Extreme Gothic(yeni) Lacuna Coil = Gothic Metal Kovenant = Melodic Black(eski)/Industrial(yeni) Battlelore = Folk/Power Metal Blind Guardian = Power Metal Moonspell = Gothic Metal Nightwish = Power Metal Sentenced = Doom/Death(eski)/Kendi tabirleriyle "Suicide Rock"(yeni) Samael = Black Metal(eski)/Electronic Industrial [signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! [Bu mesaj Mortis tarafından 22 Kasım 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Lopeth, 22 Kasım 2005 13:34 tarihinde demiş ki: rhapsody hollywood metal gerçekten öle geçende orjinal albünün üstünde öyle yazıyodu :D[signature][hline]Headbangers Rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Sabrina, 22 Kasım 2005 13:36 tarihinde demiş ki: System of a down = Alt Rock alternatif mi? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Adam metal-archives yazmış niye hala kasıyorsunuz anlamadım?[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 @Cleglaw : Bana öyle geldi. @Shakill : Onların sınıflandırması pek ilgilendirmio beni.Yanlış anlama ama öyleyim yani.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -You dont know what its like to be like me; -Hi, im your nightmare, now please wake up.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 grubun türü demek bence yanlış bir yaklaşım. şarkının türü olur. ki o bile çok zor. adamın tekinin aklına gelir power metal olsun diye bir şarkı yazar, içine gothic öğeleri koyar, kitlenir kalırsın. bir de bunun gibi 3-5 şarkı olan bir albüm olursa çık çıkabilirsen..[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Sabrina, 22 Kasım 2005 15:29 tarihinde demiş ki: @Shakill : Onların sınıflandırması pek ilgilendirmio beni.Yanlış anlama ama öyleyim yani. neden ki? ordaki bilgileride senin benim gibi insanlar giriyor.[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ^burdakileri penguenler mi giriyo,insanlar giriyo burdada[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar