toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Neden bu nedenleri düşünmek zorundayız. Çok saçma geldi bana.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Neden dükkanini kapatip giden esnaf, kapiya "10 dakika sonra dönücem" yazar, ne zaman gittigini nasil anlariz? Bunun cevabını vereyim. 10 dakika beklersen kapının önünde anlarsın. -- Neden futbol takimi olan Ajax "Ayaks" diye okunur da temizlik ürünü Ajax "Ajaks" diye okunur? Çünkü bir ülkenin lisanından diğer ülkenin lisanına göre değişir. Örnek: Nicholas (yanlış yazmış olabilirim) Fransızca'da Nikola, İngilizce'de Nikılıs gibi telafuz edilir[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | [Bu mesaj toggie tarafından 22 Kasım 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 neden herşeye bir neden aramak gibi bir saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bazıları çok salakça yani neden diye sorulması bile öküzlük, cevap verirdim de nescafe içiyorum[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Neden bazı insanlar Konuşmuş olmak için konuşur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 yandan yemiş postmodern bir filozofun sorgulayıcı soruları..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Bu konu en iyisi kilitlensin.Bazıları **kunu çıkardı çünkü..Kimse eğleneyim diye düşünmezki beyinler eleştiriye şartlanmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar