Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kendini bilen oyunculara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
millet gm ile aga gm alo lan baksana gibi konusursa ben gm olsam tek kalemde kralini silerim ban
herkes haddini bilsin turkler kendi kendi ile sdidişio fıkrayı bilionuz cehennem kazani hikayesi her turlu pislik ve uckagit bızde ise gm ne yapsın ki civciv bile gm aga bak bi yazio olm kibar olun dioz bize kufure baslio yas sinirida yokki bebeleri atasin
Mesaj tarihi:
+1
ama yaş olayına katılmıyorum çünkü 17 yaşındayım kişi önce kendini bilmeli bi hata bile yapsa durup da özür dilemeli ama insanımız işte...[signature][hline]Name:Imaginary
Job:Blade Master
Nation:El Morad
Clan:Knights
Server:Ares 1-2-3
Lvl:6x
Mesaj tarihi:
Zaten artıK aga die seLam atanLara cvp vermiyom. Onuda Geçtim Moradonda Satıs ta Aga diyene maL satmıyom o kadar sinirime dokunmaya basLadı.Sadece Kendini küçük düşürmekten baska bişi deiL.Bazı gereksiz insanLarda böLe biri aga diyince Kendini nimetten sayıyo :D[signature][hline]He is uNexpected...
Mesaj tarihi:
yas siniri derken film lerdeki gibi +12 +15 +17 +18 misali kırmak icin deil sadece saygılı olsun ufak buyuk fark yapmaz abi desin kral kesiliolar gelip bı yanıma gorseler guzel insan nasi olur ogretırız ogrenmenin yasi yok yabancilar thks sorry kolayca yazıo bizimkiler harbı ayı bunlar normal hayattada bole demekki[signature][hline]sapiooo assasino
Mesaj tarihi:
said:
maelstrom, 21 Kasım 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
visual :D

Olm lvl kassana burda ne işin var :D gel CZ deyim[signature][hline]JimmyFloyd (lvl 62) , VisuaL_TR (lvl 60)
Berserker HEROES

''A new power is rising in Cyper !''
COmiNg SooN..
Mesaj tarihi:
bu oyunun yaşı oyuna başladığın dakikadır benden önce başlayan oyun için de kıdemlidir saygısızlık olmaz :)
zaten sadee oyunda değil her ortamda böleyiz ...
bu tawırlar ağa mağa yok mana Alla Alla
bi nokta da insanlar düzgün türkçemizi böle bitiriyolar:):)
Mesaj tarihi:

aga
slm
sa

pm icin filter ozelligi olsa ilk ekleyecegim kelimeler sanirim.
bir de bu s.a yazanlar cevap gecikince "allah'in selamini da mi almiyosun" tribine giriyorlar ya deli oluyorum. durruk sen allah'in selamini yazmaya usenip kisalttin diye ben sana laf soyluyor muyum?

selam yerine slm yazanlarin 2 harf tembelligini anlamamis biri olarak yeri gelmisken su pm'i eklemeden gecemiycem.
[signature][hline]lütfücüğüüüm!

Mesaj tarihi:
hayırdır ya aga ismi ile problem mi var ben hiç alınmıyom nickim bu :D[signature][hline]::: Level 61 Paper mage :::
Nation : Karus
Clan : HESPERUS
Server : Ares
NP : 9xxx
Mesaj tarihi:
said:
SlmTurkmusun, 21 Kasım 2005 22:04 tarihinde demiş ki:
Zaten artıK aga die seLam atanLara cvp vermiyom.

AGA pls madur etme :D:D:D[signature][hline]All are gone, all but one
No contest, nowhere to run
No more left, only one
This is it, this is the Countdown to Extinction...
Mesaj tarihi:
said:
BuRiAL_TR, 22 Kasım 2005 00:35 tarihinde demiş ki:
Bildiğim bir aga var oda "Bilinc AGA"

asudyhfoauhsvasasg

"Bilinc AGA"
"BuRiAL BABA"
....
...
..
.

asdfasdfashdfaudf
Mesaj tarihi:
bende zaten herkez demedim ama %90 böyle istisnaler kaydeği bozmoyo :D[signature][hline]Name : endless_nightmare
Clan : Kafama göre
Lvl : 6x
Class : arch mage
Nation: El Morad
Np :-------
Server: Ares
  • Yeni Oluştur...