kabartmatozu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 çok fenayım dostlar sewdiğim ama sewilmediğim adını söyleyip susamadığım burda yanımda ama dokunamadığım gözlerinin içinin güzelliği ben aşığım hala ona o ise boşluğa ben çok kötüyüm dostlar we atıcak tek bir adımım oynayacak tek bir hamlem bile kalmadı en büyük güç Allah ım hergece dualarımı sen biliyosun ama sende artık bana yardım etmiyosun bana kimse yardım edemez göz yaşlarım süzülüyo gözlerimden ama sewiyorum seni kalbimdeki N sewiyorum sen beni görmezden gelsen bile beni sewmesen bile ayrılmış olsan bile sewiyorum... -okuyan arkadaşlara teşekkürler- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ö. diil! :([signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 way be ... bu kadarda tesaduf olmaz . benden ayrilmadi ama gerisi ayni yani ( hic benimle olmadi da )[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar