Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya Bekar Kalirsak

TeadoR

Öne çıkan mesajlar

bekarlık sultanlıktık
ama bi yere kadar tabi[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
Özentinin tekiyim ben sana ne
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Sosyal ağlarda paylaş

malesef toplumumuz evlenmeden once bereber yasamaya ayip millet ne der gozuyle baktigi icin olmuyo..

ha bide evlenmek bnce gusel biseydir...annem+babamda gordugum ve ya$adigim kadariyla..+bi bebegin olmasi daha da gusel biseydir..o duygu faslasiyla onemli yani..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir
ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir..

-------------------------------------------meLtem says:
bak istersen sendn özür dilesin
meLtem says:
bn eşeim desin?;)
...ÕzeN¢... says:
i iiih...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
metboy, 20 Kasım 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bence evlenmek güzel birşey.

işte ev var bir tane, bir de eşin var. ne güzel lan daha ne ister insan.

hayat bu senin dediğin kadar tozpembe değil gülüm..[signature][hline]M"etket"oonZ

Yenemezsin onları
Kıyamete kadar
Ezer durur seni insanlık adına...

Bir tek sen mi kaldın bu dünyada?
Uyansana..
Bir tek sen mi varsın bu dünyada?
Defol! Defol! Defol!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oZeNc, 21 Kasım 2005 17:32 tarihinde demiş ki:
malesef toplumumuz evlenmeden once bereber yasamaya ayip millet ne der gozuyle baktigi icin olmuyo..

ha bide evlenmek bnce gusel biseydir...annem+babamda gordugum ve ya$adigim kadariyla..+bi bebegin olmasi daha da gusel biseydir..o duygu faslasiyla onemli yani..

ben artık bunun yaşadığın bölgeye ve aileye bağlı olduğunu düşünüyorum. mesela benim ailem bu konuya açık, kendi durumları yüzünden... eh zaten etrafımızdaki (mahalle, komşu olarak) insanlar biz bişi demeden evli sanıyor bizi, bizde tersini söylemiyorum... yani bakkala gittiğimde ekmek alacağım için eşiniz aldı dediklerinde eşim değil demiyorum... adamlar sonuçta evlilik cüzdanı isteyecek değil ya.[signature][hline]"la fée aimée"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...