ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bekarlık sultanlıktık ama bi yere kadar tabi[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 28 den önce evlenmem. Dicem ama belli olmaz 25 de olur belki.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ya bi gun cıkarsa ole biri karsıma degerlendiririz..yoksa böyle de iyiyim suan ama gelecek neler gosteriri bilinmez.[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 malesef toplumumuz evlenmeden once bereber yasamaya ayip millet ne der gozuyle baktigi icin olmuyo.. ha bide evlenmek bnce gusel biseydir...annem+babamda gordugum ve ya$adigim kadariyla..+bi bebegin olmasi daha da gusel biseydir..o duygu faslasiyla onemli yani..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. -------------------------------------------meLtem says: bak istersen sendn özür dilesin meLtem says: bn eşeim desin?;) ...ÕzeN¢... says: i iiih... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: metboy, 20 Kasım 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bence evlenmek güzel birşey. işte ev var bir tane, bir de eşin var. ne güzel lan daha ne ister insan. hayat bu senin dediğin kadar tozpembe değil gülüm..[signature][hline]M"etket"oonZ Yenemezsin onları Kıyamete kadar Ezer durur seni insanlık adına... Bir tek sen mi kaldın bu dünyada? Uyansana.. Bir tek sen mi varsın bu dünyada? Defol! Defol! Defol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: oZeNc, 21 Kasım 2005 17:32 tarihinde demiş ki: malesef toplumumuz evlenmeden once bereber yasamaya ayip millet ne der gozuyle baktigi icin olmuyo.. ha bide evlenmek bnce gusel biseydir...annem+babamda gordugum ve ya$adigim kadariyla..+bi bebegin olmasi daha da gusel biseydir..o duygu faslasiyla onemli yani.. ben artık bunun yaşadığın bölgeye ve aileye bağlı olduğunu düşünüyorum. mesela benim ailem bu konuya açık, kendi durumları yüzünden... eh zaten etrafımızdaki (mahalle, komşu olarak) insanlar biz bişi demeden evli sanıyor bizi, bizde tersini söylemiyorum... yani bakkala gittiğimde ekmek alacağım için eşiniz aldı dediklerinde eşim değil demiyorum... adamlar sonuçta evlilik cüzdanı isteyecek değil ya.[signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 evlenmek kolay ama sonrası z or[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! baramus kıralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar