Convi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Merhaba arkadaşlar Ben bir reklam arıyorum... Otomobil reklami, eskiden gösterimde olan.. Ancak bir sorun var ne arabanin markasini hatirliyorum, ne modelini.. Size anlatayim bilen varsa benim depresyona girmemi onleyecek. partner, doblo, combo, caddy, tarzi arkasi kasali olan arabalardan bir tanesi.. Bu arabaya dagda bayirda kopekler kosturuyor biniyor. basketbolcular kosturuyor biniyor.. Adamda sasiriyor araba bir turlu dolmuyor.. Reklami hatirlayan varsa sa asil soru geliyor. :) Film muzigi.. gerci ben onu bulurum da o kadar bilgiyi bulduktan sonra tesekkurler...[signature][hline]It's a good day to die ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 peco partner reklamıydı o .. 4x4 versiyonuydu sanırım.. reklamı hatırlıyorum ama müzik gelmiyor..[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar