Head Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 selam,asus anakartım var.üstündeki onboard ses kartı 5.1 desteklediğini yazıyor. ben de philips 5.1 aldım. bilgisayara takıp ayarları primary sound device'yi soundmax digital integrated audio yaptım,ve 1-2 gün 5.1i tamamen kullanabildim. ancak ne yaptıysam,artık 5 speakerden ses alamıyorum. ancak frontlardan geliyor. surround girişine baktım,sıkı olarak takılı. frontu çıkardığım zaman wooferden gelen bassı ve 5. speakerden gelen çok az müziği duyabiliyorum. benzer sorunla karşılaşan oldu mu? benim sorunum nedir?[signature][hline]valandil ownz j0o! i'm a rockstar.kthxby. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 mp3 lerden surround ses çıkmaz.[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 winamp plug-in i wardı x.1 ler için (:[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 aynı sorun bendede vardı kablolarla oyna ses kartı sürücüsünü yüklemede amelelik olabiliyo çıkar dene fln[signature][hline]Mademki Türksün,Gösterki ürksün !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 DVD izlemeyi dene! surround destekleyen! ayarı olması lazım sen surround seçince müzik dinlerken diğerlerini iptal edebilir fistanın da dediği gibi mp3 surround desteklemez![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 sağolun,hallettim sorunu. şu winamp pluginin linkini verebilecek var mı? ya da adı nedir,mp3 için surround?[signature][hline]valandil ownz j0o! i'm a rockstar.kthxby. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Buraya bi bakmanı öneririm.. winamp ın 5.1 versiyonu ..[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar