Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Corbeau Serverı Ve Bronx

AxlXelru

Öne çıkan mesajlar

Hangi bolume acıcagımı tam karar veremedım kısısele actım neyse konuya gıryım Corbeau (cordeau da olbılır unutmus olabılırm) adlı server acılıyordu.Bronx'ın servberıydı hatta ılk uye olanların bır kısmı kura ıle Tester olarak secildi.Eski uoculardan cogu kısıde kayıt olmustu şansa bende secilmiştim tester lıga ama sonra parasal sorun derken bı sure bekletıldı bi sure sonrada sıtesı kapandı acaba Bronx veya serverla ılgılı bır haberı olan kısı bır ıkı şey yazabılırmı.Gercekten guzel acc kayıt sısteımı olucaktı ınvıte tarzı kalıtelı dusunulmus ve degisik bır world tabanında uo zevkı olucaktı uoyu cok onceden bıraktım ama okdr iyi uocular arasında tester olupta oynamamak olmazdı ozetle bu konuyla ılgılı haberlerı olan kısıler bır kac yazı yazabılırmı...[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok
Sosyal ağlarda paylaş

Uo kişisel bir oyun muydu?
benim bildiğim multi player oyun hatta gantırın kılıçlısıydı.[signature][hline]M"etket"oonZ

Yenemezsin onları
Kıyamete kadar
Ezer durur seni insanlık adına...

Bir tek sen mi kaldın bu dünyada?
Uyansana..
Bir tek sen mi varsın bu dünyada?
Defol! Defol! Defol!
Sosyal ağlarda paylaş

alalala ama şu server işini becerebilseydi keşke senıde gorucektık tabı orda testerların ıcınde senınde nıckın vardı şole bi çarpışsaydık :) senın kafanı almak ıcın gece gunduz kovalasaydım.Sora appler gibi hede hodo bende zegna nın kafası var die yırtınsaydım :)[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok
Sosyal ağlarda paylaş

Dügünde oynarken ceketinden calmislardi (?) ahah

Ya bi ilerleyin artik 8 sene oldu UO cikali kusmadiniz mi o grafiklere bakmaktan[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior

Head, 21 Kasım 2005 12:54 tarihinde demiş ki:
buradan eskiden ilişkim olan insanları s.kenlere sesleniyorum,allahınızdan korkun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...