AxlXelru Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Hangi bolume acıcagımı tam karar veremedım kısısele actım neyse konuya gıryım Corbeau (cordeau da olbılır unutmus olabılırm) adlı server acılıyordu.Bronx'ın servberıydı hatta ılk uye olanların bır kısmı kura ıle Tester olarak secildi.Eski uoculardan cogu kısıde kayıt olmustu şansa bende secilmiştim tester lıga ama sonra parasal sorun derken bı sure bekletıldı bi sure sonrada sıtesı kapandı acaba Bronx veya serverla ılgılı bır haberı olan kısı bır ıkı şey yazabılırmı.Gercekten guzel acc kayıt sısteımı olucaktı ınvıte tarzı kalıtelı dusunulmus ve degisik bır world tabanında uo zevkı olucaktı uoyu cok onceden bıraktım ama okdr iyi uocular arasında tester olupta oynamamak olmazdı ozetle bu konuyla ılgılı haberlerı olan kısıler bır kac yazı yazabılırmı...[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 hayallerimizle oynadi bronx... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Bronx japonyada arkadasim. bu saatten sonrada uo filan ugrasacagini sanmiyorum ama belli olmaz ;) calisiyo adam gurbet ellerde ehehe[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Uo kişisel bir oyun muydu? benim bildiğim multi player oyun hatta gantırın kılıçlısıydı.[signature][hline]M"etket"oonZ Yenemezsin onları Kıyamete kadar Ezer durur seni insanlık adına... Bir tek sen mi kaldın bu dünyada? Uyansana.. Bir tek sen mi varsın bu dünyada? Defol! Defol! Defol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Zegnaaaa nası japonya ne arıo o caponların ıcınde????[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 makine parcasi filan satin aliyo en son kisa boylu japonlarla resimlerini yollamisti mailime ehue[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 alalala ama şu server işini becerebilseydi keşke senıde gorucektık tabı orda testerların ıcınde senınde nıckın vardı şole bi çarpışsaydık :) senın kafanı almak ıcın gece gunduz kovalasaydım.Sora appler gibi hede hodo bende zegna nın kafası var die yırtınsaydım :)[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bronx çin'deydi en son :) japonya'ya geçmiş demek hehe :) evet corbeau iptal oldu.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 zegnanın kafasını hep ben aldım kal vas ,n nox corp yane hahah kardeşiim zegna nblada arkların evinde az mı muhabbet ederken chain ligh yedik bea :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Abi japonyada ne işivar aklım haal almıo cubukla yemete yıomu bronx vah hocam vah[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 teste girecez diye arkadaşşar post kasıyordu onlar giremedi 4 sağlam mesajla ben girdim listeye huehuehe ahh ne günlerdi onlar.. bronxun silencer a küfür ettiği an çok iyiydi (:[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Eternal'ın dediğine göre yatmış o iş. Bronx da Japonya ya gitti zaten.[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Bronx su nebula daki sifreleri dagıtan eleman degil mi ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Sanrey'di o.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Dügünde oynarken ceketinden calmislardi (?) ahah Ya bi ilerleyin artik 8 sene oldu UO cikali kusmadiniz mi o grafiklere bakmaktan[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Head, 21 Kasım 2005 12:54 tarihinde demiş ki: buradan eskiden ilişkim olan insanları s.kenlere sesleniyorum,allahınızdan korkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar