DaWoLL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 dupeler sılınmeden once ıron bow aldım kendıme tum cablarıma ragmen sılınen dupe ıtemlerle bırlıkte oda sılındı yıne bugun tum cabalarım ıle bır ıron bow daha aldım umarım bunuda sılmessın gm yeter artık sıkıldım :)[signature][hline]SıKıLdım BuNLardan BayaR Abi...
Informer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 artık dupe wipe olmicak diye duydum , official announcement olarak ko site forumunda kol admin yazısı olarak[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior
DaWoLL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ya ole bırsey olsa keske ama dupeyıde engellemek lazım oyunun da boku cıkmamalı tabıkı neyse sevındırdın bak sımdı benı sen benı guldurdun allahta sneı guldursun[signature][hline]SıKıLdım BuNLardan BayaR Abi...
Informer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Moradondan satın alınan hiç bir item artık silinmeyecek , dupe yapan charın noob larına kadar inip araştıracagız , elinizdeki satın almış olduğunuz item dupe olsa bile bunlar legitleştirilicektir, diye bir açıklamada bulunmuştu kol admin düşünüyorumda biz acaba + 4 +5 roc falan alsak onudamı legitleştircekler ? Bu iş yatar gibime geliyo[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior
bozok22 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 arkadaşım benim aldım raptor adamın elindeyde istedim aldım adam +6 bastım dedi ama dup[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! baramus kıralı
Joey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 artık bundan sonra item silinmiycek dediler bakalım[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK
bozok22 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ben o raptoru alana kadar oldum dirildil aldım ama dup çıktı zaten beramus dup kıralı ornek tachi adam kek duplemiş olmuyo bide kendeni bişiy zanadiyo kimisin sen lan aptak tam bir eşşek duper eşşek[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! baramus kıralı
Öne çıkan mesajlar