Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2D MMORPG Oyun Projemiz icin katkida bulunucak arkadaslar aramaktayiz

cemaykan

Öne çıkan mesajlar

ya bizde dolu kalkan falan yolladk gayet güzel olmuş lafı almadık ama :( neyse bende aradabirşeyler yapıcam ekmeğe gölge vede mantar yapmayı planlıyorum ama bu saatte değil yarın artık 1 saat sonra yatıcam çünkü :D[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ )
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bare bunlara güzel olmuş diyin zati kalbim kırıldı bide size gecenin bu saatinde üşenmeden grafik yaptım :(

Oklar

Ekmek

Mantar

Alın size grafik bide güzel olmuş derseniz çok ama çok sevinicem[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ )

[Bu mesaj MysterySpectre tarafından 09 Ağustos 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Ben size Yarın Baya bişey Çizerim. Ama Gölgelendirmeyi Beceremiyorum Mystre yapar.Gölgelendirmeyi.Kendimi hazır hissediyorum.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese selamlar,

Grafik konusunda arkadaslarin calismalarini bekliyorum, bu arada bugun ilerleyen saatlerde yeni bir build'in SS'lerini post edicem :)

Bu arada, mantar ne sirin olmus oyle....fazla sirin olmus :)

Ekmek ,vede golge iyi gozukuyor, onu kullanabiliriz...Son degerlendirmeyi ekip uyeleri ile birlikte yapicaz...

-Cem
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar, son bir kac gundur, agaclardan elma,vede yerden mantar toplama modul'lerinin kodlari ile ugrasiyorum

Boyle basit bir eylemin gelistirmesi, yazmasinin bu kadar komplike olucagi kimin aklina gelir :)

Etrafda dolasip, herhangi bir agac'a gelip uzerine dogru yurumeye calisip icinde elma varsa toplayabiliyorsunuz, yalniz agacda elma biterse baska kimsede toplayamiyor.

Ama iyi olan tarafi, zamanla agacda birer birer elmalar cogalmaya basliyor yani, hesap soyle :

her saat bir elma yetisiyor agacda (disardan baktiginda agactaki elmalari goremiyorsunuz ama, gidip deneyeceksin, bakacaksin tek tek hangilerinde var diye)

Bir agacdada en fazla 5 elma olabilir diye belirledik'ki haksizlik olmasin diye...

Fikirler, gorusler...?
Sosyal ağlarda paylaş

Pvp char sistemi olarak sadece ne gibi ozellikler olacak bilmiorum ama character sekilendirmesi Ultima onilne daki gibi papaerdol dan character goruntusu etc bunlari cizmekteyim .. Suan icin sadece elflere yonelik bir calisma yapiorum ve elfler le alakadar sekli semandra tarzlarinda seylere..

Silahlarin geri kalanini amunnition yani mermileri kovanlar vs vs bunlarin icinde oldugu bir graphic paketi yollayacam.

Saygilar Alis
Sosyal ağlarda paylaş

SadGamer,

UO'daki grafikleri kullanmicagiz (evet benziyenleri yapip kullaniyoruz, kullanicazda ilerde).

Oyun'daki grafikleri ilgilenen, merakli arkadaslar yaraticak su anda oldugu gibi, cunku bu oyun insanlarin katkilariyla buyuyecek, gelisicek bir oyun...

Mesela su ana kadar:
sandiklar
altinlar
potionlar
agaclar
elmalar
vede siyah yilan

arkadaslarin kendi cabalari ile yapilmistir

-Cem
Sosyal ağlarda paylaş

Selamın aleyküm diyip kaba bi giriş yapiyim.

Başlangıç olarak verilebilecek itemlar

Class sistemi ele alarak yazıyorum

[Mage]

Büyüler
2 Tane DD (direct damage)
1 tane Dod (damage over time)
1 tane buff

Eşya
1 Robe (türkçesini hatırlayamadım)
1 Wand

[Warrior]

Özel yetenek

Battlecry
Dual wield
Two handling
Medium Armour
Medium Shield handling

Eşya
Hard leather Tunic
Rusty sword

[Ranger]

Özel yetenek

Dual wield
Archery
1 buff

Eşya
Dagger
Leather Tunic,Leggings
Herb

olabilir. Mesela :)

Yaratıcılığımı kullanabilirsiniz.Gerçekten bunların dışında çok yaratıcı isim,item,olaylar bulabiliyorum.Bana özel mesajdan bu tür şeylerden yardım isteyin yani.Oyun yapımında sınırları zorlarım.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...