Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 oklar 32x32 boyutundamı olsun ?[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya bizde dolu kalkan falan yolladk gayet güzel olmuş lafı almadık ama :( neyse bende aradabirşeyler yapıcam ekmeğe gölge vede mantar yapmayı planlıyorum ama bu saatte değil yarın artık 1 saat sonra yatıcam çünkü :D[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Abi bare bunlara güzel olmuş diyin zati kalbim kırıldı bide size gecenin bu saatinde üşenmeden grafik yaptım :( Oklar Ekmek Mantar Alın size grafik bide güzel olmuş derseniz çok ama çok sevinicem[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ )[Bu mesaj MysterySpectre tarafından 09 Ağustos 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 oklar nasil ole ? :) ama ekmek mushroom gizel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ben size Yarın Baya bişey Çizerim. Ama Gölgelendirmeyi Beceremiyorum Mystre yapar.Gölgelendirmeyi.Kendimi hazır hissediyorum.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemaykan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Herkese selamlar, Grafik konusunda arkadaslarin calismalarini bekliyorum, bu arada bugun ilerleyen saatlerde yeni bir build'in SS'lerini post edicem :) Bu arada, mantar ne sirin olmus oyle....fazla sirin olmus :) Ekmek ,vede golge iyi gozukuyor, onu kullanabiliriz...Son degerlendirmeyi ekip uyeleri ile birlikte yapicaz... -Cem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemaykan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Arkadaslar, son bir kac gundur, agaclardan elma,vede yerden mantar toplama modul'lerinin kodlari ile ugrasiyorum Boyle basit bir eylemin gelistirmesi, yazmasinin bu kadar komplike olucagi kimin aklina gelir :) Etrafda dolasip, herhangi bir agac'a gelip uzerine dogru yurumeye calisip icinde elma varsa toplayabiliyorsunuz, yalniz agacda elma biterse baska kimsede toplayamiyor. Ama iyi olan tarafi, zamanla agacda birer birer elmalar cogalmaya basliyor yani, hesap soyle : her saat bir elma yetisiyor agacda (disardan baktiginda agactaki elmalari goremiyorsunuz ama, gidip deneyeceksin, bakacaksin tek tek hangilerinde var diye) Bir agacdada en fazla 5 elma olabilir diye belirledik'ki haksizlik olmasin diye... Fikirler, gorusler...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 çok güzel tebrikler. biraz da pvp den bahsedermisin lootsistemi yapıyormusun? yoksa oyunda paso elma vs item mi toplayacagız?[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Pvp char sistemi olarak sadece ne gibi ozellikler olacak bilmiorum ama character sekilendirmesi Ultima onilne daki gibi papaerdol dan character goruntusu etc bunlari cizmekteyim .. Suan icin sadece elflere yonelik bir calisma yapiorum ve elfler le alakadar sekli semandra tarzlarinda seylere.. Silahlarin geri kalanini amunnition yani mermileri kovanlar vs vs bunlarin icinde oldugu bir graphic paketi yollayacam. Saygilar Alis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 güzel oyun olacak ama çabuk bitirin bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 eylül yada ekim gibi çıkacak. bütün itemların fiyatını ben belirledim yakacam cebinizi... :D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemaykan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Itemlist listesi : :) www.acddv.com/cgi-bin/projectX/items/itemlist.htm [Bu mesaj cemaykan tarafından 13 Ağustos 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 peki nerden para kazanacaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 yaratik keserek :) veya hazine bularak veya pvp yaparak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 oyyy oyyy çabuk oyunu yapında oynayalım haydeee çabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bazı şeyleri Ultima Online'a benzettim açıkçası(özellikle altın ve ağaçlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemaykan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Benzetmem cok normal cunku esin kaynaklarimiz arasinda UO conceptleri var :) Bu arada ALIS arkadasimiz yeni agac,vede elma calismalari haftasonu olumlu gerceklesmis olup, az sonra buraya yeni SS'leri post edicegim.. -Cem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bu eleştiri değildi :P Her neyse aslında uo daki 2d grafikler oldukça güzel yani onları kullanın sorun yok ama millet uo kopyası demesin[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 size tavsiyem çok fazla janjanlı item olmasın etrafta olanlarda nadir olsun daha eğlenceli olur.wooden shield,sword gibi dandirik itemler olsun başta insanlarda düşünmüşsünüzdür gerçi,başarılar.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemaykan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Wooden sword :) Tahta bir kilicla hangi yaratigi oldurebilirsinki :) Belki, orumcek,vede yilan ? Evet, baska vericegimiz itemlar: [1]:Small sword [2]:2 x health potion [3]:1 x Mana potion [4]:50 gold Gerisi sizlere kalmis ;) -Cem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemaykan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 SadGamer, UO'daki grafikleri kullanmicagiz (evet benziyenleri yapip kullaniyoruz, kullanicazda ilerde). Oyun'daki grafikleri ilgilenen, merakli arkadaslar yaraticak su anda oldugu gibi, cunku bu oyun insanlarin katkilariyla buyuyecek, gelisicek bir oyun... Mesela su ana kadar: sandiklar altinlar potionlar agaclar elmalar vede siyah yilan arkadaslarin kendi cabalari ile yapilmistir -Cem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Sunu demek gerekiordu cem bey bu uo graphicleri tamamen beta da kullanilcaktir cunku biliorsunuz ki herseyin yasal korumasi graphiclerinde var unutmayin :) bu yuzden mumkun oldugu kadari ile herseyi kendimizce yapmak daha daha dogrudur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemaykan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Apache, Baska aklina gelen baslangic itemlari varsa bizimle paylas derim... Nekadar cok fikir, okadar cok iyi olucak.... -Cem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Selamın aleyküm diyip kaba bi giriş yapiyim. Başlangıç olarak verilebilecek itemlar Class sistemi ele alarak yazıyorum [Mage] Büyüler 2 Tane DD (direct damage) 1 tane Dod (damage over time) 1 tane buff Eşya 1 Robe (türkçesini hatırlayamadım) 1 Wand [Warrior] Özel yetenek Battlecry Dual wield Two handling Medium Armour Medium Shield handling Eşya Hard leather Tunic Rusty sword [Ranger] Özel yetenek Dual wield Archery 1 buff Eşya Dagger Leather Tunic,Leggings Herb olabilir. Mesela :) Yaratıcılığımı kullanabilirsiniz.Gerçekten bunların dışında çok yaratıcı isim,item,olaylar bulabiliyorum.Bana özel mesajdan bu tür şeylerden yardım isteyin yani.Oyun yapımında sınırları zorlarım.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemaykan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Selam Sorj, Su anda beta asamasinda sadece Elf karakterimiz var. Elf icin ne oneriyorsun ekibe ? -Cem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar