Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Sabah girdim adam macro da 5 li ok atıyordu 6 saat geçti yine girdim hala atıyor Bu arkadaşa 555 isimli Warrior"da peşkeş çekiyor aynı partideler yakışmamış Bu macrocunun 2 saz arkadaşı okçu daha var onlarda içine etti oyunun lanet olsun kaç np istiyorsa gelsin vereyim 60 k np var hepsini alsın 50 50 tatmin olucaksa[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR
brc_gondor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 sorma hepsi mal bunların sonrada en ii orclar diolar heralde böle kosp kullanırlarsa en ii değil sadece iimiş gibi gözüken dümenciden başka bişi olmuolar[signature][hline]Np-14k job-kasar hood(archer) clan-yok(cypher) name-brc_gondor
NIKO67 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bunlar bı tane deılkı sulale hepsi.:) her serverda var:)
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: NIKO67, 21 Kasım 2005 21:55 tarihinde demiş ki: bunlar bı tane deılkı sulale hepsi.:) her serverda var:) + her 10 rague den 1ri[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş name:sak_suka lwl:52 clan: hawen't ırk: karus orc orc skill:flame/ice kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :(
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 İnsanları bu duruma itenleri birazda eleştirseniz.Dünyaya at gözlüğü ile bakmasanız ? Tamam bu bir suç ama az daha temele inin..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
NIKO67 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Jabba, 21 Kasım 2005 22:00 tarihinde demiş ki: İnsanları bu duruma itenleri birazda eleştirseniz.Dünyaya at gözlüğü ile bakmasanız ? Tamam bu bir suç ama az daha temele inin.. jabba bu bı oyun zaten ama sımdı ne alakası var ınsanları bu duruma ıtenler felan anlamadım...adam gıbı oyun oynamayı bılmıyen oynamsın kardeısm knightonlıne i...sonra butun kospculara sovdurmeyın...
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Ne diyorsun sen ya ? Sövmek falan ? Banane söversen söv ne alaka anlamadım yani.Yukarıda dediklerimi yiice bir oku anlama yeteneğin varsa ona göre yeniden mesaj at..Ben orda KOSPcuları falan savunmadım..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 (Arrow shower hack,kosp,koxp)İnsanları 5 li ok atmaya itenler mi var?Dupe konusunda belki geçerli olabilir bu teori ama kosp vb. program kullananlar için olamaz bence.[signature][hline]i miss you
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: brc_gondor, 21 Kasım 2005 21:45 tarihinde demiş ki: sorma hepsi mal bunların sonrada en ii orclar diolar heralde böle kosp kullanırlarsa en ii değil sadece iimiş gibi gözüken dümenciden başka bişi olmuolar ne simdi bu... orclar kospla xp kasar humanlar dupe yapar kavgasi mi yapacas pfff... mircta birisi türk dupeler deince (ortaya) dupenin ks nin makronun dili dini irki olmaz demistim... anlayana...[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction...
hippo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 adam cz de savaşta invite da 5 5 en sinir olduğum şey de bu bide utanmadan 50 yada 100 vuruyor ortalama her ok keseceğini sanıyo herhalde 1000 defance li priest ı.. :P hadi paper olsak falan neyse..
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Jabba, 21 Kasım 2005 22:00 tarihinde demiş ki: İnsanları bu duruma itenleri birazda eleştirseniz.Dünyaya at gözlüğü ile bakmasanız ? Tamam bu bir suç ama az daha temele inin.. "Küçükken kaka amcalar beni uf yaptı, o yüzden KOXP kullanıyorum" "Küçükken babam beni çok dövdü o yüzden KOXP kullanıyorum" "Küçükken çok fakirdik çok açlık çektik, o yüzden aileme bakabilmek için KOXP kullanıyorum" Bahsettiğin temele inme böyle bişimi ;)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:190.xxx(200k da ya Beramusa veda yada lvl65 kadar CZ'ye veda)
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 sgfsgkmhgfvb c :D[signature][hline]Rape Me Slow...... http://www.flashjokeoftheday.com/fjotd/swf/clean/whobell.swf
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 aman beyler boşverin artık bunları..kullansınlar..biliyolar bunlar olmadan cz de "0" lar..ee o zmn sallayın kullansınlar..bunlar akıllanmaz dupe yapar hack vs. macro flan kullanır..alıştık artık XD[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %15 Np:96k+ Clan:Sacred
darkweaver Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 haklısın kardeş bende karusum cypherda ama o macro kullanan herifi ilk defa goruyorum... war abi yok deil cypherın cırkı cıktı ben bole serverın .............[signature][hline]lvl:59 server:cypher nick:immotaL 'r' yok :D job:shaman
NIKO67 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 jabba ben sana koruyosun demedım..bu ınsanları bu duruma ıtenler nerden cıktı onu soruyorum sankı orgutler...muahahhaahahha.....sen anlamazsın bu kadar emegı...
Öne çıkan mesajlar