zetro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Duel yaptığım İngiliz bi oyuncu ki aynı guildeyiz bana niye damage veremeden öldüğünü şöle açıklamıştı: -İte koyun!!!! (benim pete it diyo guild nedense) -Resist -Omg! -Pet gelmeye devam eder... -Blink -Huntera koyunmu atsam itin ayağınımı bağlasam derken -Bi dakka pet, pet bi dakka ya, bi büyü atıcam, ama hunter sanada bi dakka aa ayıp ama -ölü mesafesine kaçmalıyım hunterın -buz tuzağı -1700 crit -duello biter... (arada agrassive pet, dash aç, passive pet, feign death vs.. gibi bisürü tuşa bastım bende tabi) çok gülmüştüm, bunu böle tane tane yazması çok hoşuma gitmişti, mage olan partiler çok daha zevkli oluyo ne yapıcakları hiç belli olmuyo, eğlenceli geçiyo; gerçi açtığım mage ile lvl 1 crittera frost atınca critterda resistleyince oynamam ben mage diye sildim charı ama bence çok zevkli.[signature][hline]no bastard ever won a war by giving his life for his country. he won it by making the other poor dumb bastard die for his country. Patton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 hunter aşmış bişey zaten ya[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 son patch'ten sonra 2 level üstüm bir hunterı 2 kere çok rahat almıştım. beast mastery'ye gitmiş bir hunterdı. şu bw'si olanından. ama ne yazık ki frost mage ftw![signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Tinuviel, 21 Kasım 2005 22:47 tarihinde demiş ki: Ozii-x cevabın için tsk. rica ederiz efendim yine bekleriz..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar