Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

attack power ve dodging rate

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Magic itemlerde +%25 attack power ve dodging rate gibi özellikler ne işe yarıyor acaba bifaydasını görebildinizmi acaba şahsen ben gözle görünür bişi farketmedim.
Mesaj tarihi:
said:
SlmTurkmusun, 21 Kasım 2005 23:56 tarihinde demiş ki:
Doping Rate

yasak o dedigin. calismayan bi dodging var o ayri. guya attack'lardan kacma/kurtulma/sektirme/hotturme isine yarmasi lazimdi ama.. kismet.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Mesaj tarihi:
doping adı üstünde daha ii oLman için kullanılır. Daha cabuk vurabilmeni sagLar mantıgıyLa yoLa çıktım ve çok kişiden böLe duydum Hatta denedim.. bi sonuc aLdım sanıyom :D[signature][hline]He is uNexpected...
Mesaj tarihi:
said:
SlmTurkmusun, 22 Kasım 2005 00:00 tarihinde demiş ki:
doping adı üstünde daha ii oLman için kullanılır. Daha cabuk vurabilmeni sagLar mantıgıyLa yoLa çıktım ve çok kişiden böLe duydum Hatta denedim.. bi sonuc aLdım sanıyom :D

miraselth el altindan mi satiyor bu "doping rate" hedelerini? goremedim de ben oyunda.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Mesaj tarihi:
o özellik çalışsa skeleton belt takan bi adam kafa göz patlatırdı :D[signature][hline]Name: ::Informer::
Clan: N/A
Server : Ares
LvL: 66
Nation: Karus
Job: Warrior

[Bu mesaj Informer tarafından 22 Kasım 2005 04:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zaten skeleton belt takan kafa goz patlatıor bızım arkadasta +3 var delı bırsey onun ustune belt yok sanırım[signature][hline]SıKıLdım BuNLardan BayaR Abi...
Mesaj tarihi:
yanılıorsun hıc takmamıssın sanırım rogue ıcın en ıyııs skeleton belt bence tabı gorus meselesı sneın gorusun o olabılır[signature][hline]SıKıLdım BuNLardan BayaR Abi...
Mesaj tarihi:
skeleton belt +1 kullanıyorum , vede axe arrow sword her zaman sorun oluyo , en iyi belt iron dır , sonra glass sonra skeleton[signature][hline]Name: ::Informer::
Clan: N/A
Server : Ares
LvL: 66
Nation: Karus
Job: Warrior
  • Yeni Oluştur...