gaba Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Adam shard satıyor +8 ama iki saattir bagiriyor tabiki bende bir assas olarak artık mesej attım bitmedimi hala shard lar diye we gelen mükemmel cevap sonuncusu nu şimdi sattım.. xbjkx(bay duper xD):hepsi bitti olsada kasada boyer yok (ve shouttan +8 war. sheel aramaya basladı) ben: yuh bee becerdiniz yine demi oyunun bokunu cıkardınız hala yetmedi dewam ediyonuz. xbjkx: :D ben: gm ler yakalamasınlar Xbjkx: dur lem sanada söleyim diyip biraz açıklama yaptı adam dupe yapma ve yayma cemiyeti gibi bir de utanmadan anlatıyor ulan 61lvl oldum neler cektğimi ben bilirim +8 shell giyicem diye bunu riske atarmıyım. sölemesi ayıp sölediği seyi bil. müh okuyan biri olarak daha önce tahmin etmiştim ama bunları k.e nasıl önleyemediğini anlıyabiliorum.artık neden derseniz altyapısı bu denli zayıf ,web sitesi 3 gün calişip 4 gün offline yatıyor çok normal.. bu tür olayların olması[signature][hline]x1 lvl61 np10xxxk shadow vain
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bana pm den dupe nasıl yapılır sölesene intihar edecemde:D neyse adama heala oldum pekiş her yağtığında dupe oluyormuymuş[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ha bu arada oyun hakkındaki gerçek düşüncemi söleyeyim para veriyorum ama bi yerlerde tanıdğın yada bi şekil hile hurda olmadağı sürece en iyi olamazsın bu oyunda[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır
gaba Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 walla her yaptıgında dup olurmu bilmem ama mor da baktım herifin üstüne basına beni satın alır hatta üstüne clanımdakileri satın alır..bekli sene alır pm at :P..kardes dupe anlatıp da seni de bu pislihe buluştırmıyım en iyisi :=))[signature][hline]x1 lvl61 np10xxxk shadow vain
gaba Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 para werdim baktım sildiler geri vermediler ama ticaretten kazandığım para kadar tatlısı yok..gerçekten çalışınca oluyor su an merchant dayım +1200m 2 saat içinde...kafaya koydum +1 drop item alıp kendim basıcam yanarsa yansın sonuna kadar denerim..=)[signature][hline]x1 lvl61 np10xxxk shadow vain
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bende para bol az önce +1 e kekuri ring yaktım:D şimdi trina ilen +8 shard basacam tereddütteyim ya yeni server gelmezse[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır
Xrated Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: holigun_tr, 22 Kasım 2005 02:00 tarihinde demiş ki: bende para bol az önce +1 e kekuri ring yaktım:D şimdi trina ilen +8 shard basacam tereddütteyim ya yeni server gelmezse +1 kekuri yaktın? benim bildiim unique compareler +3 den sora yanıyo :D its interesting...[signature][hline]Lvl: 66 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 +1 e basarken 3 tane kekuri ring koydum bastım alev aldı merchant[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır
Xrated Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: holigun_tr, 22 Kasım 2005 02:05 tarihinde demiş ki: +1 e basarken 3 tane kekuri ring koydum bastım alev aldı merchant alala neyse :D[signature][hline]Lvl: 66 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 eğer buda bugsa sokarım ama[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: holigun_tr, 22 Kasım 2005 02:07 tarihinde demiş ki: eğer buda bugsa sokarım ama :D:D:D[signature][hline]Heather Brooke rulz!!!
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 harbi +1 garanti yanmıyomu benimki anvildemi kaldı şimdi:([signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır
hippo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 dupe hiç bi zaman bitmediki.... sadece yapmayı zorlaştırabiliyorlar... tamamen engellenmesi de olanaksız.. hadi engellediler diyelim gm satar bu sefer sadece bir kaç kişi de olur item onlar baydırır serverı ..
hippo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: holigun_tr, 22 Kasım 2005 02:00 tarihinde demiş ki: bende para bol az önce +1 e kekuri ring yaktım:D şimdi trina ilen +8 shard basacam tereddütteyim ya yeni server gelmezse ben de merak ettim nasıl yanmiş o 0_o
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 şşşşşş dupe yöntemini bana pmden yollasana:D[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 tamam bişey yok sen bana nasıl dupe yapıyon onu söle özelden karşılıksız kalmayacak[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır
gaba Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 NASIL ADAMSIN SEN YAAA...orda başka soluyorsun burda başka..senın her yerin oynuyordur konusurken çunku bu kadar kıvıramassın başka türlü...koyucak başka yer yok derken parayı mı kastediyorsun....neyse yaa polimiğe girmicem...[signature][hline]x1 lvl61 np10xxxk shadow vain
gaba Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 biz osursak gm gorur 3 gun sıcma yasagı koyar herifler dupe yapar satar birsey olmaz,forumda adam ipnee der ohh bu ne al memleket anlamadım.[signature][hline]x1 lvl61 np10xxxk shadow vain
Öne çıkan mesajlar