LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Nası Yemiş DahA Ben Ucuncusunde Susanırım Adam Direk Hamburgerlere Kafayı Sokup Yemiiş Galiba.[signature][hline]GaSoLiNa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Reaper08, 21 Kasım 2005 11:21 tarihinde demiş ki: yahuu daha ben kuru-fasulye pilav yiyemiom adama bak 8 dakkada 67 pörf hedehödö :) Ben kuru fasulyeyı bıraktım sırf pılav bıle yıyemem 10 dakkada[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ALLAH'MMM bnden cok yiyen de varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bende yerim nolcak... 15 çift dürüm adana bol acılı ezmeli falan filan..yedikten sonra ... böyle şeyler kolay gelmeye başlado[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 15 adana dürüm.. peki, onlari yerken iyiydi de nasi çikardin bre? bi de acili ezme falan oy oyy[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paticik Kızılkayalar Hamburger Yeme Yarışması! (ehehe ortalığı hareketlendireyim biraz) -kaybedenler ortaklaşa kazananı + kendini çeker. -kazanana hamburger canavarı title'ı verilebilir mesela :P kendine güvenmeyen gelmesin ;) (not: bu konuyla hiç bi ilgim yok, en fazla 15-20 tane yerim heralde o yüzden katılmam yarışmaya falan ki zaten güzel bi sallamasyon oldu bu mesaj. hehe)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Todesengel, 20 Kasım 2005 19:38 tarihinde demiş ki: Ohannesburger de yiyebiliyor mu bu arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ben inanamadım ya adam ikiye ayırıp ayırıp yutuyo hamburgerleri. Kilolu da değil nasıl oluyorsa. Hadi onu da geçtim 8 dakikada 67 hamburger adamın neresine gidiyo. Sihirbaz mı bu eleman?[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 is mi yok gucmu yok onla ugrasiosun 8 dakkada bi hayvanlik yaptinda ne oldu =).ödülü felam varsa degicek bir ödülmüdür ? =) *!bu sorular kafasini komplikelestirdi, saglikli dusunemez*[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 25k$ cık[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 hemen 67 hamburger getirin 5 dakkasi var..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] [Bu mesaj MyDyingBride tarafından 22 Kasım 2005 02:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: ovchinnikov, 20 Kasım 2005 19:31 tarihinde demiş ki: Oha Oha Çüs Çüs Hayvan [signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar