Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Göz bozukluğu Lazerle tedavi ne kadar yararlı?

SeLDoM

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar işim dolayısıyla bu gözlüklerden kurtulmak istiorum vede lazer tedavisiyle miyop hastalığı nın tedavisi mümkün ama ne kadar stabil bir tedavi ve ne gibi dezavantajları var bilen veya yaptırmış arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim..

lütfen lens demeyin koparım :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

Vallahi pek bilmiyorum ben lazer tedavisi hakkında birşey ama zamanında annem de yaptıracaktı neden yaptırmadı bilmiyorum gözlüklerle rahat herelde üşendi, ya da tırstı =p

Ama zannetmiyorum ki lazerle tedavinin bir sakıncası olsun. Zaten o tedaviyi görmeden önce doktorlar seni bir kontrolden geciriyolardır uygun mu değil mi diye.

Bizim okulda bi arkadaş yaptırmış, sormadım ama bi sorunun oldugunu sanmıyorum. Bence imkanı olan yaptırmalı ve kurtulmalı gözlüklerinden.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Sosyal ağlarda paylaş

inşaatta paso düşüo kaç gözlük telef oldu zaten askerde aldım bu gözlüü kesin numarası az öndeki arabanın plakası az da uzaklaşsa okuyamamaya başlıorum

ciddi bunalım bi durum saol bilgiler için bıçak altına yatıcaıma lazer altına yatarım daha iyi :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

ben de yaptırmayı düşünüyorum 1-2 sene sonra.
gözlük lens falan bi yere kadar. bi de gözlüğü de sadece derslerde takıyorum. dışarıda insanları görmüyorum ondan sora selam vermiyosun diye triplere giriyolar ya da selamı kesiyolar en basitinden. ama düşününce cidden boktan bi durum birine selam weriosun yüzüne bakıyo tepki vermeden geçiyo. ulan görmüyorum ki![signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Sosyal ağlarda paylaş

Sly-One +1

1.5 miyop var.gözlükleri sadece pc başında, araba sürerken ve derslerde takıyorum.
bazen dolmuş tabelasını okuyacam diye canım cıkıyor.bazende görmediğim arkadaşlar "oo tanımadan geç bakalım" diyolar...
bende düşünüyorum ameliyat.ancak tekrarlama olasılıgı oldugunu söylüyolar.biraz daha gelişsin tıp bilimi.takipteyim :P[signature][hline]FİLTHY PLAY
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...